• dessloch

Zdar Mam kotucovu brzdu XTR, a problematiku, ze sa jeden z piestikov nechce vracat do povodnej polohy. Cital som o tomto probleme vela na stranke mtbr.com, pisu tam ze treba namazat piest a zatlacit do povodnej polohy. Skusal som to ale zatial mi to velmi nepomohlo. Mate s tym nejake skusenosti?? Diky

0 0
    • BB  

mam zkusenosti, koupil jsem XTR brzdy pred 2 lety a asi tak rok jsem musel cas od casu vytlacit prasatka (pozor, ne uplne, aby se brzda nezavzdusnila), ocistil jsem prasatko, striknul TF2, zadlacil do trmene, opet vylacil a otrel do sucha. Vsechny ctyri prasatka trvaly tak 5 minut. Cistil jsem to tycinkou na cisteni usi. Tak po roce to skrtat prestalo a rok uz jsem na brzdu nesahl.

0 0
      • dessloch  

Ja mam problem iba s jednym piestikom v predu. A „cas od casu“ to znamena kolko? Kazdy tyzden, mesiac? Nebo to zavisi od pocasia? A som aj cital ze sa da mazat mineralovym olejem.

0 0
    • RadekB  

Mel jsem stejny problem s XT2004. Opravdu stacilo vyndat desticky, pridrzet ten fungujici pistek a mackat packu, dokud se nerozhybal. Od ty doby (od leta) je to v pohode.

0 0
      • dessloch  

Ja mam nieco ine: jeden piestik funguje na 100percent. Ale druhy nechce vracat, a skrta mi. Cital som aj take nieco, ze treba si zajazdit okrem dosticek aj trocha brzdu (piestiky) Dufam ze to prestane po istom case, ja ich mam iba 1 den.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.