• repa

Když nafoukám vidlu tak na 50% , tak po několika hodinách uteče vzduch vnitřní nohou do spodní části a pak se přes nohu dostavá až ke guferu . Když se ho pod guferem nahromadí větší množstvi , tak vystřeli . Vidlici jsem rozebral , rovnou jsem ji předělal na zdvich 100 mm , vyměnil olej , zkontroloval spodni těsnění . Vše vypadá v pořádku , ale vzduch stále uniká . Neuniká pouze tehdy když ji narvu vzduchem a vyndám ven pružinu . Prosím nevíte co stím ?

0 0
    • nemo  

na kolik psi ji foukáš?

0 0
      • repa  

Kolik PSI nevím , protože kolo nemám u sebe . Samozřejmě foukam podle tabulky co je nalepená na noze .( na 80 KG ) . Ale problém jsem už možná vyřešil . Jak jsem psal když není vevnitř pružina , tak vzduch neuniká , proto mě napadlo , že ta pružina asi něják špatně tlačí na spodní okraj pístku a může způsobit jeho vykřivení a tím uník vzduchu . Já jsem totíž na pružinu nenasadil tu umělou podložku , která byla původně v dolní části vidlice a dal jsem tam místo ní gumový špalek . A to byla asi tá chyba . Včera jsem tam dal tu originálni podložku a funguje to . Lépe totíž vede pružinu . Byl jsem to včera docela tvrdě projet a zatím drží , tak uvidím .

0 0
    •  

Kočička! Haf!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.