• Mamutt

Pozdravpánbu, hospodáři! Potřeboval bych prsknout tvrdší pružinu do vidle, abych ji nemusel tak nelidsky foukat. Teď tam mám 170Psi, citlivost akorát, ale kvůli tomu tlaku ani nevyužiju celý zdvih (přes 5 cm ji prostě nikdy nevymáčknu). Jenže – nevyznám se v označení tuhosti pružin apod. Vlastně ani nevím, jaká je tam standartně od výroby? Potřeboval bych tak o 50% tužší. No a samozřejmě že nechci platit za RS originál… Díky moc Lukas

0 0
    • maco  

Neviem teda ako sa Ti dari do vidly s predpisanym max. tlakom 50 Psi dostat 170 ???. Inak ten 5 cm zdvih mas iba pri hovadskom dofukani, alebo aj ked vzduch uplne vypustis. Ak je to ten druhy pripad, je to nejaka vada v tlmiacej casti – mne ju v zaruke kompletne vymenili. BTW: ja osobne som ju jazdil na 35 Psi (+100kg)

0 0
      • Mamutt  

No jo, já už zas nevidím, co píšu. Ale ber v potaz, jak pozdě jsem to psal, vlastně už jenom tak ze sna 8-))) Teď jsem to přeměřil, je tam psíků asi 32. Jenže já mám sotva 80Kg. Musím mít nafoukáno kvůli citlivosti → když ji vypustím, chodí krásně celých těch předepsaných 8cm. Proto bych tam chtěl dát tu tvrdší pružinu, a dofukovat už jenom zlehka kvůli odtrhu. Doufám, že se to pak zlepší. BTW, nechal si už někdo ty pružiny vytočit?

0 0
        • maco  

Nechcem Ta odhovarat od vyroby novej pruziny, ale ked som sa pytal u nas v shop-e na cenu novej, bolo to nejakych 800,–Sk/kus (dnes to preverim). Pruzina je iba v jednej nohe, takze by to nemala byt tak hrozny investicia.

0 0
          • Mamutt  

To není ta radost, když se v tom sám nepatláš 8-))) Ale asi budeš mít pravdu, zkusím se více poohlédnout po cenách. BTW, neví někdo, jak poznám, co tam teď je a co se ještě vyrábí?

0 0
            • maco  

RS pruziny maju farebne oznacenie. Presne teraz neviem, ale poradie by malo byt zlta, cervena, modra, cierna (od najmaksej po najtvrdsiu).

0 0
              • maco  

Pozrel som to v manualy – je to tak. Standardne by tam mala byt modra pruzina. Treba to vsak preverit. Inak cierna pruzina je extremne tvrda, polovicka ju mala od novoty v RS Pilot C a bola tak akurat na moju vahu.

0 0
          • Honzin  

kdyz jsem se ptal v pruzinarne, tak cena byla 80 kc/ks – to je o nulu min. viz: http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.