• Melnicak

    Chci se zeptat na vase zkusenosti s temito rukavïcemi team XC long zvlast v lete potrebuju novy a jestli se to vyplati. dik

    0 0
    • K2  

      Brousím si zuby na dlouhé endura, použití jaro, podzim. Letos šla ceny mírně dolů.

      0 0
      • blick  

        Mám BG S-Works a jsou super. Žádné otlaky, necitlivost, mravenci v prstíkách. Skvěle dejchaj a seděj na ručce. Jiný už kupovat nebudu.

        0 0
        • adco  

          Mám dlhé(2.rok) aj krátke(4.rok) BG S-Works, nedám na ne dopusti?, periem ich v práčke po každom švihu. Sú drahé, ale iné sa mi po pol roku rozpadli a ten gelový vankúšik je tiež perfektný, odkedy ich nosím mi netrpnú ruky.

          0 0
          • in4mator  

            Jak vypadají ty S-works, dělají se ještě?, nemůžu je nikde najít… Nebo je nějaký jejich nástupce? Chtěl bych na léto nějaké s BG; které jsou z jejich nabídky nejlepší? ;)

            0 0
            • faba  

              Šest let je dlouhá doba. :-)

              Mám tyhle ve velikosti L a sedí dobře jen by mohl být trochu delší palec. Proti staršímu modelu co mám mají víc gelových vycpávek a jsou mírně pevnější. Na těch starých mám taky nějaký zmetek sucháč na pravé ruce a zapnout ho, tak aby držel, byla otrava. Staré drží i po pěti letech, ale už je moc vytahaná síťovina na horní straně. Ale vzhledem k obchodní politice spešlu bych si koupi asi už rozmyslel.

              0 0
              • NPecan  

                Mám ty samé ale v modé, též L (18cm od zápěstí po konec prostředníčku), sedí perfetkně, gelu je dost, tlumí celkem dobře(na SR Suntour XCR), bez nich mě dost často bolela ruka – mravenčení, ale popravdě řečeno mé 8 let staré Poledniky byly lepší a stáli čtvrtinu. Dnešní Poledniky s gelem stojí za prd. Šetří se kde může. Když mi přišly, tak jsem se dost zděsil té slaboučké tkaniny, protože se mi zdálo, že se po několika praní musí rozpadnout – hlavně dlaně, ale mám je přes rok a ani bláto a kyselé deště je nezničily.

                0 0
    • XC-biker1  

      Kdyby měl někdo zájem, mám nejeté Spešly XC Lite, černo červené, velikost L :)

      0 0
      • miche  

        To je asi tento typ ne? http://www.bike-sport-shop.cz/…dlouhe-2009/ Za kolik bys je pripadne strelil? :-)

        0 0
        • miche  

          Hm, ted se divam, ze to nema ani stahovani na zapesti, to bude hodne individulani jestli to sedne nebo ne … mno, pasek na suchac by to asi prodrazil moc :-))))))))

          0 0
          • Chiron  

            Mám podobné a zas tak špatné bez toho pásku to není, akorát natahování, hlavně na spocené ruce je o něco složitější. Ale příště bych si už koupil s páskem, to je fakt…

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.