Kona Kula 2004 vs. Kellys Mobster 2005

20 nepřečtených
  • HonzaV

    Resime s kamosem takovy dilema, ktery z techto kol koupit. Obe za stejnou cenu, t.j. 30tis. U Kony ma na rozhodnuti cas do konce mesice. Chce to kolo na zavody, jezdi maratony, dojizdi v prvni padesatce ( drasal, sudety, Sela apod.)Celopero nechce a ani korunu pres 30tis. neda. Bazar taky nechce. Takze tady je osazeni tech kol a cekame na vase nazory. Je to vzdy v poradi KONA/KELLYS:

    Rám: Easton Ultralite Race/ Kinesis Premiun Al Superlight Vidle: MX Comp ETA 100mm/ Skareb Super Lockout Hlav.sloz.: STS/FSA Orbit Kliky: Race Face Evolve/ XT HolowtechII razeni: LX / XT Dual saltr: XT / XT presmyk: LX / LX kazeta: Deore / Sram 950 brzdy: Hayes Hydra HFX9 / vecka XT naboje: LX / Ritchey Rafky: SUN Mach IV / Ritchey girder Plaste: Nokian Beazobena 1,9 / Maxis Minotaur 1,9 Riditka: Easton EA 50 / KBIX Pro Comp Predstavec: Easton / KBIX sedlovka: Easton / KBIX Pro Race Sedlo: SDG Kona Satelite Cromoly / KBIX Ultraform Titanium Vaha 19,5´´ : 11,8kg / 11kg ( dle katalogu)

    Ja mu rikam at si koupi Konu, kvuli vidli, kotoucum a ramu. Navic nepatrim mezi zastance dualu a Kellys jako znacku nemusim, proste se mi nelibi.

    0 0
    • wroum  

      v te posledni vete si to presne vystih.

      osazeni je celkem vyrovnany. ja bych sel do KONY, ale je fakt ze by me nikdy nenapadlo koupit si Kellys (podle me to sou absolutne nejosklivejsi kola na tyhle planete)

      0 0
    • Gospeed  

      sel bych do KONY-lepsi ram,ma hydry a ma klasiku razeni a podle me aji lepsi vydlu/co se tyce vydrze/

      0 0
    • MARIN  

      Tezka volba Ramy bdou srovnatelne (geometrii se mi nechce hledat:) Marzocchi asi dobra ale pro me moc tezka,takze radeji Scareb s LO Hlavovy taky celkem jedno i kdyz zn.FSA aspon znam Kliky jednoznacne XT Kazety ani jednu jsem nikdy nemel ale postavenim v rade se asi vyrovnaji Brzdy na novem kole dneska uz snad jedine kotouce (sam je jeste nemam:) Rafky SUN i kdyz je neznam ale s Ritchey jen spatna zkusenost Maxxis jsem zkusil a nic moc a Nokian neznam Riditka Easton jsou mi sympatictejsi (sam je mam ale EA80) Predstavec a sedlovka stejne tak Sedlo kdyz nesedne stejne se musi vymenit

      Zaver: bral bych Konu se Scarebem :)

      0 0
      • kovar  

        šmarja, prznit Konu a Skarebem? no toto :-)

        0 0
        • wroum  

          ja to nechtel rikat :-) ale vidim to uplne stejne

          0 0
          • MARIN  

            jojo cekal jsem ze se ozvou italove. Jen nejak nechapu co proti tomu Scarebu mate ale asi to bude to same co byste meli proti me Mars1 nebo treba RS Sid

            0 0
            • wroum  

              nejsem italofil (narozdil od nekterych si myslim ze M dela prumerny vidlice – az na vyssi modely). uprednostnuji konkretni vyrobek pred znackou. MARS 1 je nejhorsi vidlice jakou sem kdy mel (jako gumova, futra vydrzely 1200km, z korunky se pri brzdeni ozyvaly zvuky jak pri kaceni lesa…), ted jezdim Blacka a spokojenost. Jezdim i Rockshoxe a dokonce i dve suntourky. Skareb i sid by u me neobstaly – schodum se nevyhybam a metr neni zadna vyska.

              0 0
      • jozin1  

        Je to tezka volba. U Scareba bych se bal kombinace s kotoucema. Slysel jsem, ze se dela docela rychle vakl na vidli :-( A co rozdil ve vaze? Je jasne, ze to je tezsi o vidl, kotouce a plaste.Zbytek bude asi srovnatelny.

        0 0
    • JFB  

      jakozto zavodnik bych volil Kellys, jakozto biker bych koupil Konu. ale asi nejsem objektivni (mam Konu a je skvela:-)

      0 0
      • McBlacky  

        přesně tak. chrtí kola jsou většinou ošklivý, až na vyjímky třeba Beedovo :-)

        0 0
    • tit  

      Mam Kellys a podnes den neviem preco som si nekupil Konu. Mobster je vyborny bike. Kona je vyborny bike s image.

      0 0
    • Siddha  

      KONA je krasna.

      btw ta cena je dost dobra, kde se to da takhle sehnat?

      0 0
    • Roäk  

      mam Kellys Mobster, je tu dobry stroj za na to, ma len jednu chybu je prilis nepohodlny. ale je to sportovne ladeny kus. siel by som do mobstra, ale s kotucami

      0 0
    • dish  

      Ta kona je velmi pekna..bral by som ju…

      0 0
    • Daf  

      Kona je opravdu pekna, ale ten Kellys je zase zavodak. Me by asi do ruky lip padnul ten Kellys i kdyz se mi nelibi :)

      0 0
    •  

      666er for ever!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.