Kona Stuff vs. Mongoose Hardluck

5 nepřečtených
  • marruz

    Čau lidi, chci si pořídit ňáký kolo se kterým se dá trochu blbnout po zadním a skákat, ale zároveň i jezdit někam dál (20–50km). Teď mám Treka 4500, ale ten na to moc není. Chtělo by to asi nějaký „lehčí“, ale bytelnější kolo.Můžu do toho vrazit maximálně 25000 Kč a za ty prachy jsem objevil tyhle dva favority. Teď se fakt nemůžu rozhodnout jaký z nich, hlavně mě štve, že mongoose neudává hmotnost svých kol, protože kdybych věděl, že je lehčí než kona, tak bych ho asi bral. Jaký z těhlech kol by bylo vhodnější ? (jestli znáte nějaký lepší kolo za podobný prachy, tak doporučte) Předem dík.

    Kona Stuff – http://www.kona.cz/2k5_kolo.php?… Mongoose HardLuck – http://www.mongoose.com/…s/detail.php?…

    0 0
    • Zorn  

      Prakticky zkusenosti nemam, ale protoze jsem o podobnym kole v zime uvazoval, studoval jsem web, tak bych bral tu KONU. Na mtbr ma vyborny hodnoceni: http://mtbr.com/…123290.shtml

      Na sport-lifu se mi hodne libilo Norco Charger, ale to je spis na XC.

      0 0
    • wroum  

      ja bych bral Konu.

      0 0
      • marruz  

        Na to hodnocení na mtbr.com jsem se díval a hodně to tam chválej. Ale kdyby někde byla i recenze na HardLuck nebo třeba i Thunderball, tak by rozhodování bylo jednodušší. Ono by stačilo vědět hmotnost toho mongoose, asi by rozhodla.

        0 0
    •  

      Džez nade vše!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse