• Mucha

Nazdar, zkoušel jsem povolit hlavní imbusy kterými jsou véčka přichyceny k rámu, ale to asi nebude ono – ldybych ještě trochu zabral tak je nejspíš ohnu :-(
    předem díky za radu!

0 0
    • Gospeed  

ja bych rekl ze to jit musi pac V-cka drzi jen ten imbus co jde do ramu. Alspon co se Shimana tyce na jisto Hold kdyz to nejde silou pouzije se jeste vetsi sila.

0 0
    • MartinXC  

Myslíč asi čepy. Někdy bývají zalepené loctitem – stačí nahřát třeba fénem nebo teplovzdušnou pistolí, pak by to mělo jít. S tímto ale já radši zajdu do servisu, kdyby mi rám prdnul, aspoň je to na někoho jiného :-)

0 0
    • Schumi  

Ty imbusy jsou zašroubované v čepech, čepy v rámu. Zkus WD 40 ne brzdovku. Musí se to povolit (dodrž směr pololování). Možná to vyšroubuješ i s čepem, ale to neva, pak povolíš ve svěráku. Taky jsem to tak dělal.

0 0
      • Mucha  

Kdyz ale zabiram imbusem, ohyba se „čudl“, ktery jisti napinaci sroubek (ploska mezi cepem ve vidlici a samotnou v-brzdou). Zkusim to tedy nahrat a uvidim …

0 0
    • Mucha  

OK, to lepidlo sice drzelo „fest“, ale nakonec si dalo rict. (Vysrouboval jsem je i s cepy, na cepy pak chytnul 2 matky a povolil imbus tech brzd)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz