• mates001

Mam nosic na zadne okno. Je na 3 bikes. Je to celkom procedura, kym ich clovek nohodi. Ale ma to aj svoje + ale aj -. Jednym „-“ je ze sa pri preprave bikes opieraju o seba. Predna vidle bike No1 o zadnu vidlu – vodorovnu cast biku No2. Neviete co pouzit a ako to rychlo/prakticky nasadit na prednu vidlu biku aby sa bikes neodierali? Zatial som to riesil makkou karimatkou (matrac pod spacak) z ktorej som vystrihol stvorec a prilepil ho paskou na vidlu. Ale priliepat a odliepat je to dost neprakticke. Nieco co by som nasunul a potom vybral. Ide mi hlavne o material. Guma? Molitan? (ten ee!), Nejaka ina pena… Nemate taky nosic niekto?

0 0
    • Palo TT  

Na ochranu biku pri preprave pouzivam izolaciu, co sa dava na kurenarske trubky. Da sa kupit v roznych priemeroch.

Btw. Nezakryvaju biki SPZku a svetla? Nemal si problemy s policiou?

0 0
      • mates001  

Da sa tam nastavit sklon nosnych trubiek – pokial by bikes boli nizko mas moznost posunu po zadnom okne a zmeny sklonu tych trubiek. Ale pozor: min 30 st s vodorovnou rovinou. Nezakryvali nic, ale zalezi na aute. ja mam kombi. A ani neboli vysoko – uspora spotreby a hlavne!!! vosiel som s tym do garaze – co bola pre mna velka vyhoda.

0 0
    • Vrci  

http://www.mirelon.com/cz/pro.html V každej prodejně pro instalatery a asi i v OBI, baumax, baumat, jakýkoliv staviva.

0 0
      • mates001  

Bomba typ ta stranka – som nevedel o co konkretne ide. DIK!!!!

0 0
      • mates001  

BTW: mam to pozdlzne rozrezat a tak nasadzovat na vidlu? Alebo skladat predne koleso a snazit sa to tam nastrcit?

0 0
        • JFB  

pouzivam to uz nekolik let, do vlaku hlavne. presne tak, podelne rozriznute, pri vhodne zvolenem rozmeru perfektne drzi bez dalsiho jisteni…

0 0
        • martt  

to je uz z fabriky pozdlzne rozrezane

0 0
          • Vrci  

Záleží jak který, některý jsou už prořezaný a některý jen naříznutý. Pro snažší manipulaci samozřejmě rozříznout, tvar to drží furt.

0 0
        • Palo TT  

Dokazes to nerozrezane nasadit aj na ram? :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.