• o_three

nemate nekdo nejaky tipy jak se da pridelat klasicky nosic na kolo na ram, ktery nema otvory na prisroubovani. Na spodni strane (u zadniho kola) jsem to vyresil takovejma nastavcema od sport arsenalu. Tady bych se jen chtel ujistit jestli sem to pridelal dobre. Polozil jsem to na osu rychloupinaku zadniho kola a tim rychloupinakem to stahnul. Ale jak to pridelat na strane u sedla moc netusim. Ke vsemu ma monostay, takze se nedaj pouzit nejaky ty objimky ny zadni vidlici. Uvazoval jsem bud koupit jestli to prodavaj takovou malou objimku s rychloupinakem (takova obdoba rychloupinaku na sedlovku) a do toho to pak nejak upnout. Pripadne zkombinovat dva nosice od sport arsenalu. Teda pouzit klasicky nosic, ktery bych dole chytnul k tem vyse zminenym nastavcum a z druheho nosice pouzit tu trubku, kterou jsou pridelane nosice k sedlovce. Doufam, ze sem to nepsal nejak srozumitelne. Diky za Vase napady.

0 0
    • Žanek  

To upevnění na osu se mi moc nezdá. Rychloupínák toho sám o sebě moc neudrží, může to mít vliv ma upevnění(usazení) zadního kola do rámu. Plechové objímky na vzpěry zadní vidlice by asi byly lepší… No a pod sedlem se to řeší uchycením na objímku podsedlového rychloupínáku. Převrtej díry na těch packách na nosiči na 6mm (původně 5mm), vymontuj rychloupínák, navleč to na jeho osu a zase ho tam vra?.;

0 0
      • o_three  

to pridelani do podsedloveho rychloupinaku mi taky prijde docela bezpecny… sem rad, ze se to tak muze delat. Tady je link na ty bazmeky od sportarsenalu, co sem dal na rychloupinak zadniho kola… bohuzel nikde nemaj navod k instalaci, tak sem to skripnul mezi konce rychloupinaku a rám… www.sportarsenal.cz/…/nosice.html to ART 058 . Ty plechové objímky na vzpěry zadní vidlice, to myslíš něco jako je ART 062?

0 0
        • Žanek  

Ano, něco takového. No a s těma bazmekama ma z. osu nemám zkušenosti, ale moc se mi to nezdá.;

0 0
          • Otto  

Bazmek znamená maďarsky ošukat, není to podstatné jméno…

0 0
    • Třé?a  

prodávaj nosičě který se přidělaj jen na sedloku.

0 0
    • Třé?a  

sedlovku (*****)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.