• mosquito

vim ze o techto semislickach napsalo tu i jinde dost, ale na mou otazku sem nikde nenasel odpoved… diky za ni :)

• jake jsou na mokre silnici ?

mam sice horske, jezdim ale spis po zpevnenych a lesnich cestach vetsinou za sucha ale chtel bych ho i na vylety s bagazi a to obcas prsi, tak at si nenabiju nos :o/

0 0
    • tomaasz  

Na mokré silnici jsou v pohodě – například modrá Rubena trilobit klouže na mokru mnohem víc než wormdrive, oproti trilobitu drží líp i na mokrých kořenech. Wormdrive je nejlepší semislick ze všech mnou vyzkoušených (kenda, trilobit, rubena walrus) a má i dobrou životnost a odolnost proti defektům.

0 0
    • Peewit  

Jsou v pohodě a na přední mám po i 5000km stále dobře patrnej ten jemnej vzoreček.

0 0
    • jonas  

Ja je na kole mam a nestezuju si. Chovaji se vcelku primerene na slusne semislicky.

0 0
      • fousac  

treba vzdycky trefi nakaleny od pigiho.. ;)

ale je fakt ze sou to sqely plaste pro univerzalni pouziti… nedrzi na blate jinak snesou fakt hodne..

0 0
    • iNY  

Všude samá chvála. Nechal jsem se unést a koupil jsem je. Jezdím většinou po silnici a sem tam nějaký maratónek. Vzal jsem si je poprvé tento víkend na maraton, bylo extremě sucho a na prašných cestách mi to pěkně ujíždělo. Já jen, že to nečekal, asi jsem zvyklý na jiné vzorky.

0 0
      • fousac  

to chce cvik a odvahu… ;) kdyz de do tuhyho, tak bocni spunty jsou dost nekompromisni a udrzej hodne… (hlavne nezapominat, ze se stale bavime o semislicku)

0 0
        • Volf  

Přesně jak říkáš. Jinak asi nejlepší poměr mezi cenou, váhou a min. valivým odporem no a životnost taky dobrá.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.