• vt

    Borci poradte odpruzeny ram pro holku cca 55kg. Na normalni nezavodni jezdeni, dulezita je spis spolehlivost a dobra funkce a rozumna cena nez vaha a znackova image. Nebo nabidnete, kdyby jste mel nekdo nejakou zajimavy bazarovy prodej.

    0 0
    • fousac  

      mam pocit ze v bikeranchi maj jeste jednoho fireballa za cca 10k… a v supliku se mi vali pekna mekka pruzina.. ;)

      0 0
    • RomanH  

      S fullem zkusenost nemam, ale na vahu bych se zrovna teda zameril. Nechtel bych jako drobna divcina na pohodove vyjizdce tahat vice nez 13,5 kg…

      0 0
      • sharkcom  

        No pokud zkušennost s fullem nemáš, tak nevíš o čem mluvíš. Nechtěj vidět mojí ženskou jak si to ráda uhání na mém XC fullu. A po 50km vyjížďce neskučí že jí všechno bolí. Ty 2–3 kila o který je HT lehčí jsou proti tomu slabou záplatou. To ti garantuji !!!

        0 0
        • RomanH  

          Proboha, proc rozdil 2–3 kila. Vzdyt samotnej prumernej ram vcetne tlumice vazi zhruba o 1kg vice nez HT. A pokud jako slusnou vahu kola pro holku beru do 12 kg, tak tech 13,5 je je jeste s rezervou. Nehadam se o pohodli, urcite nebude tak „umlacena“ jako na HT, ale tahat do kopcu tezke kolo, to bych opravdu nechtel ani jako chlap.

          0 0
      • vt  

        No myslel sem tim, ze vaha neni uplna priorita tj neni nutne honit kazdy gram. Nejezdi zadny trialy, takze prenaseni hrozi akorat po prijezdu domu a tam si myslim, ze uz nejake to kg navic vynese do par schodu, kort, kdyz ji budou bolet min zada … nebo aspon doufam :-)

        0 0
        • sharkcom  

          Tak tak, vo tom vůůbec neštuduj. A nejen záda, ale i zadeček na který jsou ty naše polovičky tolik háklivé, prostě proto, že nejsou takový tvrdáci jak my… Ta moje když jí půjčím mého fulla s takovou radostí uhání, radost pohledět. Když jsem na ní ošklivej a musí ject na svém HT, který jsem jí koupil ještě dřív, než jsem měl já fulla, týden s ní pak nic není… Kupovat jí bike dnes, určitě to bude full !! něco citlivého, raději pružinový tlumič. Já sedlám 4čep mongoose wing, ale rám asi sehnat nejde. Je nádherně citlivej.

          0 0
    • blue  

      tedka je v poslednim velu inzerat na Specialized FSR 05 za nejakych 37 tisic, je to sice na veckach a specifikace tam neni uvedena, ale me osobne se to kolo libi

      0 0
    • Lister  

      A co takhl Giant NRS 3, za 23000 dostaneš kolo na dobrém rámu, které se dá později doladit. Ta výbava by při slušném zacházení měla stačit i na několik tisíc ročně. Systém je to dobrý, vhodný i na sprotvní ježdění, jen je pravda, že se dá sehnat i větší žehlička.

      0 0
    • BB  

      Scott Genius Contessa. Nic lepšího pro ženskou jsem neviděl.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.