• FilipR

Ahoj, mám starou silnici (favorit s řazením na rámu) a chci už nějakej novej rám a tak vůbec, ale hlavně by mě zajímalo, kterej systém řazení je lepší, jestli shimano nebo campagnolo, ještě sem ani na jednom nejel, jenom to tak trochu ochmatával v obchodě, ale z toho nic nezjistim :-) Danke.

0 0
    • Děcko  

No to je jednoduchý, počkej si na Amrstronga až přijede po olympiádě do Prahy a pak se ho tam zeptej :-) Tady ti nikdo neporadí :-)))

0 0
    • kovar  

podivej se sem: http://ivelo.cz/…uze/show.php?…

TAm vetsina ziletek nekriticky zboznuje Kampanolo, tak bez do toho :-)

0 0
      • FilipR  

Chlapi strašnej dík, budu o tom ještě chvielu přemejšlet. Tak se mějte a a? vám to jezdí, čus :-))

0 0
    • Daf  

Ja s tim sice nemam osobni zkusenost, ale vim ze oba systemy jsou dobre a vychytane. Jde spis jen o zvyk. Ne kazdemu o campagnola vyhovuje shazovani retezu malou packou na pace palcem. A na shimanu se zase nekomu nelibi bowdeny razeni co nevedou pod omotavkou. Rozdil je take v jemnosti razeni kde je campa tuzsi. Vsechno to jsou jen udaje z doslechu a to co jsem si nekde precet ja to nikdy nemel moznost porovnat.

0 0
    • polo  

Který řazení je lepší, to je věc názoru, pro někoho Shimano pro druhýho Campa. Mrkni na diskuzi na ivelo.cz. Sám jsem jezdil obojí a rozhodnout jednoznačně to nelze. Spíš bys měl mít jasno, kolik chceš investovat a podle toho se rozhodnout do jaký sady asi půjdeš.

0 0
    • Žanek  

Pokud jde o nižší sady(Tiagra x Veloce), rozmýšlel by ch se 0,0001 sekundy a bral Campu. Měl jsem možnost se svézt na obou a víc se mi zamlouvala – chodí pěkně ztuha a je přesnější. O několikanásobně větší životnosti oproti Shimanu nemluvě…

0 0
    •  

Máme rádi zvířata!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.