• morlo

jaky ja jsem pako, kdyz jsem si pred chvili ve snaze zjistit tlak ve vidli z ni vypustil vzduch … samozrejme pumpu na vidli nemam (zatim) … nebydli nekdo v okoli Krce, kdo by mi pumpu moh pujcit? Neni otevrenej nejakej cykloservis, kam bych to moh hodit autem a nechat nafouknout? nejde to nafouknout nejakou konvencni pumpou? Od rana si serizuju kolo, abych ho konecne moh poprvy projet a tenhle problemek mi to asi znemozni … ach jo, chybama se clovek uci …

0 0
    • ravo  

Pokud neseženeš něco nebo někoho v kolí, tak zkus Sport S Cyklo v Kotvě, ale nejdřív tam zavolej 224 801 364…

0 0
      • morlo  

Dik, zkusim, od 15:00 maj otevreno jeste Na Harfe …

0 0
        • ravo  

V legerce je taky nějaký bike help, ale teď si nevzpomenu, jak se to jmenuje. Bylo to tady v nějaké postarší diskuzi, přijedou i k tobě domů, ale to tě vyjde dráž než koupě nové pumpy:-(((

0 0
          • Gumicuk  

BikeCallServis.com nasel jsem karticku s udajema… tel. 777 796 059 nebo 777 796 052 pevna je 222 874 466 Zitna 52 Praha 2

0 0
            • morlo  

diky moc, zajedu asi na Strakonickou, tam maj pumpy …

0 0
    • morlo  

tak jsem byl Na Harfe, meli tam pumpu za 620,– nebo tak nejak, perfektne udelana, dva klouby, takze se to vzdycky pohodlne nafoukne, je porad videt na manometr, s prepoustecim ventilem, to se to pak nafukuje :))

0 0
    •  

Zdravíme pozemšťany!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.