• slavekRM

Ahojky, vím, že toho tu bylo napsány celé hromady, ale jen pro jistotu se chci zeptat. Bude mi chodit přehazovačka XT s inverzním chodem s řazením Sram Atack? Podle toho co jsem se tu dočetl ano, ale… Dále jsem se mimochodem chtěl zeptat zda znáte kolokrám.cz ( ne com)? V nabídce toho tzeda moc nemají, ale zmíněnou přehazovačku XT nabízí za 1120kč bez DPH, S ním tedy nějakých 1350kč což je pro mě dost překvapivé jelikož je to skoro 50% proti kameňákům.

0 0
    • jimmy63  

to řazení nevim,někde sem to čet-kouknu se..a tou přehazkou-je to bezvadná cena,jdi do toho!!

0 0
      • slavekRM  

Že je to bezva cena to vím, ostatně tak praštěně bezvadný ceny tam mají na všechno to málo co nabízí, což se mi moc nezdá. Ale stejně už ji mám objednanou jinde a dorazí mi do konce týdne. Nechci už teď od původního obchodu ustupovat.

0 0
    • jimmy63  

te attack by měl bejt kompatibilní se shimanem..

0 0
    • Volf  

Ta cena je pěkná. Já osobně bych měl strach z obrácenýho řazení. Přeci jen shodit ukazováčkem řetěz z většího pastorku bude lehčí než obráceně. Proto je i ta páčka menší než ta ovládaná palcem na nahazování z menšího na větší a určitě u to Shimana takto neudělali jen proto, že je to třeba hezčí, ale právě pro funkčnost no a u Sramu notabene taky.

0 0
      • slavekRM  

To vcelku není můj problém, Sram Atack je otočné řazení, takže budu jen točit na jinou stranu. To bude nádhera než si zvyknu… Jinak s páčkovým řazením Shimano máš asi pravdu.

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce