• x-mass

Zdravim, rad bych pozadal o radu, ktera se tyka meho XT. O vikendu jsem ho „malinko“ ohnul. Na nejlehci prevod jde do dratu asi o 1mm. A jeste se mi povedlo v nem nakrupnout kolecko. Jedna se o to ktere je vys (bliz mechanismu). Jdou tyto zavady nejak opravit? Diky moc za vase rady i postrehy.

0 0
    • RomanH  

Kolecko jse vymenit (hledej na BF kladky). Co se tyka ohnuti – ohnul jsi spise patku, ne ? Na to se pouziva specialni naradi, ale za 50kc Ti to srovnaji i v cykloservisu

0 0
    • Daf  

Jeste pred tim nez bych se pustil do rovnani prehazky koukni jestli neni jen kriva patka. Jinak to urcite rozeber a voditko srovnej. Ja si sice nedovedu predstavit jak se ti povedlo nakrupnout kolecko, ale urcite se bude dat koupit nahradni.

0 0
    • biker007  

kladky („kolecka“) dou koupit, minulej tejden se to tady resilo. jinak se podivej jestli nemas ohlou taky patku. pokud si neveris na jeji rovnani dej to radeji do srvisu kde te to udelaj. ale neni to zadna veda, staci sverar a gumova palicka. pokud je ale patka nejen ohla ale navis i „do vrtule“ tak to doma neudelas.

0 0
      • x-mass  

Diky za rady, docela jsem si oddych. To rameno se mi toci do vrtule. Takze servis je jasna volba:). Jak se mi tu kladku povedlo nakrupnout? Prejel jsem pres nejakou hromadku kameni a ozvala se hrozna rana. Proste se to tam nejak vzpricilo. Ja vubec nevim:(. Kolik to tak asi muze stat?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.