• Třé?a

Pudu rovnou na věc, pokoušel sem se rozebrat vydli Suntour XCP 75 Lo. : Povolil sem imbusy naspodu nohou a pokusil se nohy vytáhnout z futer, nějak tlumeně v tom ruplo a vytáhl sem je tak na 100 mm, ale dál to nešlo ani trochu větší silou. Takže nevim co s tim a za druhý taky nevim jakou tam máznout vazelínu ale necpěte mě nic drahýho, sem docela chuďas. Ocenil bych podrobný návod nebo odkaz, předem dík.

0 0
    • myc  

Musis ty imbusy napred jen povolit a klepnout do nich. A mas povolenej nahore ten lockout a pruzinu?

0 0
    • Mandoš  

v tom by ti mohl nejlíp odpovědět Milan 1, ten je přes Suntourky machr. Kdybych to neměl do kladna daleko, tak mu svou XC PRO dám na vyladění.

0 0
      • RapMan  

vsak to muzes poslat postou

0 0
        • Mandoš  

Taky jsem přemýšlel, ale to bych zatím nemohl jezdit :o)

0 0
        • Mandoš  

Pro mě by bylo nejlepší tam přijet pokud možno na biku(kdyby to bylo blíž) Milan by to vyladil,případně doladil podle přání a hned tradá to projet:o)ale to je jen sen, jak bych si to představoval:o)

0 0
          • wroum  

jo tak to funguje. prijedes s bikem a nechas ho tam – bez obav. za den ci dva prijedes a milan ma jiz vidli upravenou. projedes se a reknes si k tomu svoje. milan nastavi vidli podle tvych pripominek (me menil nastaveni asi 4X a trvalo to cca 3 hodky). myslim ze z ni dostal maximum. stoji to za to. taky muzes vidlu poslat postou a s bikem se dostavit az na to nastaveni (nemusis tam 2X). domluv se s milanem.

0 0
            • Mandoš  

To je asi nejlepší řešení, jenže těch 400Km do Kladna :o(

0 0
              • wroum  

domluv se s milanem. myslim ze neni problem aby ti upravil vidli a poslal ti ji zpet zase postou. akorat se ochudis o to, ze ti ji milan nastavi presne na tebe. takhle budes muset specifikovat pozadovane vlastnosti a verit milanovi ze to bude ono (myslim ze muzes verit tomu ze to bude ono).

0 0
    • TinkTink  

Bouchl jsi do tech sroubu nez jsi je vytahl?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.