• Jaroslav

Vážení omlouvám se za tento příspěvek , ale nedá mě to nabídnout lidem se stejným hobby dvě pracovní pozice u naší expandující brněnské firmy. Jedná se o dvě pozice pro technickou podporu v oboru strojírenském zaměřeném na prům.automati­zaci.Jste-li SŠ/VŠ strojního oboru,AJ,CAD tak neváhejte.Parkování biků včetně sprchy je zajištěno.

0 0
    • kurýr na bajku  

No podle toho KLEINa je to asi moc dobrej byznys ;-)

0 0
    • Vojtas  

a kdyz sme meli ctvrt roku ve skole v dilnach soustruzeni tak to asi neplati co ;)

0 0
    • MARIN  

Az budete expandovat do severnich cech (Mostecko) tak dej vedet :)

0 0
    • MF  

Mozes povedat nieco blizsie? Mam skoncenu automatizaciu na FEI STU. Pripadne skus poslat mejla. Dik

0 0
    • black.horse  

A brigádníka nebo tak něco nechcete? mám SPŠ a teď dělám ČVUT-FSI… o co jde? mohu požádat o info na mejl?

0 0
    • Luke  

nebylo by neco pro kybernetika z elektrofakulty :-) ? treba vyvoj v automatizaci nebo tak neco?

0 0
    • Toams  

a nebolo by nieco pre architekta? moze byt aj developerska spolocnost:-)

0 0
      • Luke  

vidim, ze nas tu je dost, od kazdeho trochu… tak zalozime svoji firmu ne? :-)

0 0
    • pegal  

a neco pro drevaka, kterymu se nechce delat, tam neco nemate? staci mi tak 15.000 cistyho mesicne .. :)

0 0
    • lith  

zajímavé.....jestli mi napíšeš něco víc,budu rád. Co máte za CAD a tak. Pracuju jako konstruktér…

0 0
    • R.1  

Pracujem ako instalater, ak je to miesto este volne, hlasim sa!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.