Nový špičkový bicykel - neprehliadnite

30 nepřečtených
  • Matts.

Ďalšia novinka na našom trhu. Otvorte si túto stránku http://www.testbox.sk/bicykel/, potom nie je na čo čaka?.

0 0
    • Geralt  

Hmmmmm, tak tento špičkový model se opravdu jen tak nevidí :))))......ovšem výjezd na 80 km bude asi celkem záhul na jisté partie :)))))))

0 0
    • enjoy  

a tomu rikas novinka?to znam nejmin 3 roky:-)

0 0
      • ravo  

A já jsem si celou dobu o tobě myslel, že jsi chlap. Nebo, že by sis to, no to snad ne… :-)))

0 0
        • enjoy  

aha,takhle:-).tak jinak,uz 3 roky znam tyhle obrazky:-)

0 0
        • Gumicuk  

:-))

0 0
        • Matts.  

Neboj, ja som chlap v poriadku, len som to tu chcel trošku rozveseli?. A tiež mi je jasné, že tieto obrázky už fakt nie sú najnovšie, ale niektorí bikeri ich ešte nevideli.

0 0
    • discover  

to pouzivas?????????­???

0 0
      • Gumicuk  

Zajimalo by mi jestli maj taky neco pro pany (pány :-))

0 0
        • Matts.  

Vieš čo, dalo by sa, stačí zo sedla vybra? toho robertka. Sedlo ponecha?, čo povieš?

0 0
          • Gumicuk  

To vis ze jo, prudce zabrzdim, ono me to vyhodi ze sedla a radsi si to ani nepredstavuju :-))

0 0
        • Gatier  

Ja som myslel, ze to je pre chlapov… Aj podla tych prispevkov :-)

0 0
    • Darkson  

a co si o tomto modelu myslí dámy? žádné reakce jsem nezaznamenal. tak se nestyďte :-)

0 0
      • Gumicuk  

Treba testujou a nebou uz pisou recenzi :-))

0 0
        • Darkson  

to jsou furt titanový vzpěry, samej gel a vida, co stačí k pohodlí na kole- tomuhle říkám body geometry:-)

0 0
    • senožrout  

Hmmm… , asi ne na tom holka moc neprojede s tím spadlým řetězem. Ale to se možná vytratí, hlavně horizontální převod má v pořádku :-). Jinak je to pěkný :-).

0 0
      • mike!1  

to jak byly kdysi pokusy, že se kolo bylo asymetrické a rozjelo se pohyby nahoru a dolů. no a tu to tedy pracuje asi na stejném principu:-)

0 0
    • Roman  

Ale no tak! Vždy? nemá přilbu!

0 0
  • enjoy

kua ozvena:(;

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.