Gumove krouzky na lankach pod trubkou ?

28 nepřečtených
  • Lada1

Ty gumove krouzky, co brani aby lanka bouchala do hlavni trubky mi furt sjizdeji . Lepite je k lanku nebo co s tim ?

0 0
    • enjoy  

ted mam takovy co se skoro ani nehnou,ale driv jsem za kazdy okolo lanka omotal kousel isolepy.nevim do jaky miry je to genialni napad,ale v tu chvili me nic jinyho nenapadlo.

0 0
      • Lada1  

no jen se ptam, jestli jejich pevna fixace nemuze byt necemu na skodu. dal bych tam kapku vterinoveho lepidla a je to.

0 0
        • ddd - andy  

A nezapomen kapku toho lepidla kapnout i do bovdenu! ;-)

0 0
          • Lada1  

jsem to zkousel, ale neslo mi to .jsou tam ucpavky a navic je bovden naplnen silikonem :-)

0 0
    • Gumicuk  

Ja bych potreboval neco podobnyho na retez…

0 0
      • rasto  

tak na nej taky neco nalep. kazdych 5 cm gumove kusy, klidne i z gumy na gumovani :-)

0 0
        • Gumicuk  

Me napadlo na nej navleci nejakou buzirku, to by pomohlo na 100% zadne rachtani o presmykac :-))

0 0
          • Dumbo  

ja mam tiez krusky na hovno furt sa zosunu a v zjazde a na rozbytach cestickach to cenga a to cinkanie ma pekne sere

0 0
    • jihra  

Kašlete na kroužky, natáhněte na lanka tenkou bužírku. Dělá se to zcela běžně. A když bužírku uděláte kapku delší – tak aby "zalezla i do navářek na opření bovdenu a dosedla až na koncovku bovdenu – tak i trošku omezíte vnikání svinstva do bovdenu.

0 0
    •  

zkus to zakapnout trochou bezbarvyho laku na nehty nebo vterinovym lepidlem

0 0
    • Pepazdepa  

kapka vteřínáku a drží to už 2hou sezónu..

0 0
      • Lada1  

jo uz jsem si to taky dal, potom co tu nebyly na to zadne odrazujici prispevky. a je to OK, zatim

0 0
        • Pepazdepa  

Odrazující? I kdyby byly, tak selský rozum vyhrává.. Český ruce-zlatý ruce :)

0 0
      • enjoy  

a reknes mi jak protahnes lanko bowdenem,kdyz tam budes mit bambuli z vterinaku?nebo ty ho asi ani nemenis ze jo.

0 0
        • Lada1  
          1. Mam bovdeny SIS SP41 se silikonovou naplni tzn. jde vsechno pryc nejenom lanko (teda pokud lanko nepraskne po tydnu uzivani :-) )
          2. Nevim jak pro tebe, ale pro mne je odstraneni vterinoveho lepidla otazkou desitek sekund. POstaci ti na to i bezny lak na nehty
          0 0
          • Pepazdepa  

jj, já už to mám za sebou.. A nevím proč odstraňovat bambuli? Já tam ?upl jen maličinko a drží 2hou sezónku :)

0 0
          • enjoy  

ja jsem zatim krome prstu na rukou odnikud vterinove lepidlo neodstranoval a lak na nehty mi taky moc nerika takze fakt nevim:-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.