• gersa

    Co rikate na galusky Tufo pro MTB? Viz http://www.bajk.cz/…a/clanek.asp?…

    Kdybych si jako prvni neprecetl cenu, stalo by mi i zato premyslet o tom

    0 0
    • Brouk_Pytlik  

      hmm, za ty prachy a jednou jí cvakneš a končíš. Klasiku překoná snad už jen plná gumová obruč :-)

      0 0
    • BH  

      dost neprakticke pri defektu.Nejhorsi to vsak je nazadit na rafek, to aby clovek mel ocelove prsty.No a foukat plast do terenu na 9 atm je celkem masochismus.Ne­doporucuji pro bezny public, snad to muze byt dobre pro zavodaky, kteri to nafasuji, da se dojet i na prazdne galusce.

      0 0
      • LUKAS  

        mozna by bylo lepsi si to nejdrive precist, nez delat unahlene zavery…tufa na MTB jdou nasazovat naprosto bez problemu – rekl bych i lepe nez nektere druhy plastu. Jen je potreba dodrzet doporuceny postup, ale vetsina navody necte, ze? :-)) Co se tyka defektu, to se da rozdelit na dve kategorie, bud ho zalepi Tufo tmel nebo ne. Pokud ano (tak do velikosti otvoru do cca 2mm), tak se jede dal, pokud ne, tak nezbyde nez ji vyhodit :-(. Mam na nich asi 1000km a klasicky defekt jsem nemel, bohuzel jsem zadni prorizl o strepy (hovada co rozbijeji flasky v lese!!). A to byl velky otvor, to by asi nerozchodil ani klasicky plast …

        0 0
        • KM  

          nevim jak tydle, ale silnicni s vetsi dirou jak 2mm jdou jeste rozparat, vyndat dusi, zazaplatovat, zasit… abys nemusel vyhazovat.

          0 0
        • BH  

          to si teda borec, ja jsem jiz nekolik nasazoval a to mam dlouholetou skolu v nasazovani klasickych galusek a cetl jsem i navod a videl jsem i Milose Klabala v akci pri nasazovani prvnich prototypu. (pro nezasvecene p.Klabal je duchovnim otcem i majitelem TUFA) Chce to ale fakt ocelove prsty.Nerikam, ze je to spatny napad(tedy ta plastovka),ale zda se mne, ze klasicky plast je praktictejsi i levnejsi.

          0 0
          • LUKAS  

            nejsem borec, borec je ten, kdo cvici na Spartakiade a to ja nejsem… nevim, koho si kde videl, ale nutno dodat ze MTB Tufa nejsou zadne prototypy… a rozhodne nemam ocelove prsty, chce to spis techniku…

            0 0
            • BH  

              Ja jsem jich jiz nekolik nasazoval a fakt to neslo, musis mit tedy ocelove prsty

              0 0
    • LUKAS  

      vozite je jeste nekdo dalsi? jake mate zkusenosti?

      0 0
    • Volf  

      Pokud závodíš a máš sponzora tak jo jinak prakticky bez významu pokud tedy nechceš dát najevo, že na to máš. Jinak pořád budu tvrdit, že co je dobrý na závody nemusí být dobrý do ,, civilu ,,.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.