• Pedro

Zdravím! Při tom jak jsem odpovídal jednomu klukovi co se týče jednoho konkrétního rámu co jsem jezdil se mě RomanH zeptal proč to nehodím do recenzí. Prima nápad, podíval jsem se tam a defakto tam nic není! BF Navštěvuje dost dlouho dost lidí, tak proč tam nedat své vlastní pocity z té či oné zkušenosti. Sedíme na kole týden, nebo se bojíme, že se pak nebude o čem bavit. Pokud se v někom hne svědomí, tak prosím, žádné reklamy

0 0
    • RomanH  

Ten dotaz jsem Ti hodil proto, ze jsem mel predchozi prispevky jiz drive prectene a ten Tvuj se mi zobrazil na prvnim miste jako pouha recenze RB. Necetl jsem to pozorne – prehazuji ted v praci programy na novy server. Ja taky radeji pisu do fora, protoze se da o vsem hned diskutovat. Ale recenze bychom psat meli, mam taky spatne svedomi :o)

0 0
      • Pedro  

Ja vim ze jsi to tam napsal náhodou, o to nejde, jen jsem chtel říct že by se mohla tahle část BF víc využívat.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • MARIN  

Jednoduse jsem liny psat podruhe to co jsem psal na starem bikeforu ale snad se casem az se budu nudit k necemu dokopu

0 0
    • Flier  

Už jsem se pokoušel přemluvit bikerstvo k psaní recenzí ( a zdaleka ne sám ), ale nezaregistroval jsem změnu. Například MARIN na to odpovídá stále stejně, což svědčí o příkladné názorové konzistenci :) Pokud se rozhoupe aspoň čtvrtina lidí, kteří sem píšou, bude rubrika recenze k nezaplacení…

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.