• jakub

    budu se snazit Vam to popsat podrobne a srozumitelne. TAkle dopadl jeden, co se michal do toho, cemu nerozumi: Rozhodl jsem se vymenit vidlici – lepsi za horsi, tu horsi na kolo, ktery chci prodat a tu lepsi na to co si chci nechat. Vidle jsem sundal a z tech vidli jsem prehodil tu dolni vlozku abych nemusel prehazovat hlavove slozeni a vlozky prohodil (samozrejme maji vidle uplne stejnej prumer) vycistil jsem hlavovy slozeni, namazal a dal jsem to zpet dohromady a ejhle na tom kole, co si chci nechat mam vakl jako prase v hlavovem slozeni, sem asi osel, mam to rozdelany poprvy, co mi dela ten vakl? Musim prehodit i to hlavovy slozeni? fakt nevim )-:. Budu vdecnej za jakou koliv radu, nebo to budu muset dat do servisu kde dostanu sprdaka, ze jsem do toho vubec lezl

    0 0
    • Tommy  

      No, měl bys vyměnit všechno, přelisovat i korunku je to jednoduchý – práce půl hoďky, ale jestlis to nikdy nedělal, zkus servis, abys tu korunku neožvejkal nebo neprohnul.

      0 0
      • Pá-dlista1  

        Tady mi chybi obri smajlik nebo tu bude spousta domacich kutilu co budou mit dva (a vic) znicenych kusu vidlice a snazi se to namontovat na kolo :)

        0 0
        • Tommy  

          Že by to Tvoje ničení a přehnané pohrdání čímkoliv od jakékoliv firmy bylo způsobeno i tím, že toho půlku zlikviduješ ještě před montáží na kolo ?? Asi ano, pak teda nechápu tvé strojařské zaměření – je fakt, že namalovat se dá cokoliv… Člověče, divím se, že o Tobě ještě nepíšou noviny jako o bikerském Bohu. Vono to s Tebou asi taky nebude tak horký co ??

          0 0
          • Pá-dlista1  

            To bylo sice husty, ale ja sem splachovaci, tagze bohuzel kuzel. Takze ty jsi to s tim prelisovanim korunky mysle vazne.....ehmm. mohl tady ukoncit diskuzi a myslet si ze jses uplny blbec, ale nechci aby nekdo do si to tu precte pak zbytecne nicil vidlice. Ty urcite kdyz menis vidlici lepsi za horsi, tak nechavas rozlisovat korunku a pokud mozno i s vnitrnim nohama, co? A co s tim pak delas? Jine sloupky nepasujici do korunek jineho vyrobce. Jina roztec a prumer vnitrnich nohou, ktery ti nebudou pasovat bud do korunky nebo do spodnich nohou..... no hodne stesti.

            0 0
      • MARIN  

        No tohodle … vubec neber vazne

        0 0
        • kovar  

          tommy je stary sprymar, to jsme meli cest poznat uz v tematu „Vidlice SR SUNTOUR 04“ ha ha ha

          0 0
          • Tommy  

            Hlavně že tys sežral šalamounovu moudrost ..........Už několikrát jste mě včetně Pádlisty docela pobavili, ale rozhodně ( a? je dotaz na cokoliv – všechno stojí za h.. všechno je špatný fakt – mistři světa) jestli i takhle jezdíte – že o Vás není slyšet ?? Asi to s Vámi nebude tak horký. Víc se k Tvým arogantním názorům nehodlám vyjadřovat.

            0 0
        • Tommy  

          Jen bych se opakoval a zaplňoval forum zbytečnými odpověďmi, další pane mistr.....

          0 0
    • Žanek  

      Podívej se, jestli na tom tvým kole dobře sedí spodní konus(vložka, jak to popisuješ). Nesmí se hýbat, tak ho tam zkus (s citem) narazit. Ale než začneš do něčeho mlátit, tak se podívej, jestli´s nedal naopak věnečky a taky jestli na tom kole, co vakle, máš pod představcem dost podložek.

      0 0
      • jakub  

        s tema veneckama by to mohlo byt? aha, tim jak sem je dal si prave nejsem tak uplne jistej, protoze ja sem to hrrr rozdelal a pak sem najednou nevedel tak prosim jak maji spravne byt( to je jedina vec kterou sem ochotnej jeste predelat jinak to hodim do servisu a t to neznicim moc dekuju

        0 0
        • Žanek  

          To se těžko popisuje. Když ten věneček vložíš do misky (to je to, co je nazažený v rámu)a podíváš se, jak tam sedí, tak ti musí bejt jasný, jestli je to OK. Prostě tý kluzný dráhy se musí dotýkat kuličky a ne ten plechovej rámeček. A mrkni na ty podložky pod představcem. Jestky měly ti vidle různě dlouhý krky tak je to docela možný. To se dá lehce přehlídnout.

          0 0
          • jakub  

            ja se tak stydim ale vubec netusim jak by ty podlozky mohly mit neco spolůecneho s tim vaklem ( do stran)

            0 0
            • enjoy  

              jakoze bys tam mel prazdnej prostor a … no a vakl:-)

              0 0
              • marhi  

                A to je ten důvod proč to vždy rozdělám a věnečky vyhazuju. S kuličkama je to větší piplačka ale prodlouží to životnost misek.

                0 0
                • RomanH  

                  Jo, ale ta vymena pri cisteni – po drasalovi jsem si chtel promaznout hlavove slozeni, do ktereho jsem predtim vlozil samostatne kulicky, a kdyz jsem majznul palici do vidle, abych se dostal na spodni cast, kulicky se rozletly po pokoji a potvory nektere zapadly i do ramu. Uz jsem si nekolikrat myslel, ze jsou vsechny venku, a v lese se pak presvedcil o opaku :o)) Pokorne jsem se zase vratil k venecku, i kdyz ty samostatne kulicky byly pevnejsi.

                  0 0
    • mastihuba  

      na jednym vebu sem viděl návod, ale sám si nevzpomenu. Nevspomenete si někdo kde?

      0 0
    • Daf  

      Jakube me prijde divne aby byla v nove sestavenem hlavovem slozeni vule. Hlavove slozeni se da vzdy dotahnout tak aby tam nebyla, akorat kdyz je spatne tak uz se s nim neda lehce otacet. Napada me jestli jsi treba neprohodil horni a dolni venecky, protoze nekdy v tech dolnich byvaji vetsi kulicky. Jinak me nic rozumneho nenapada, vlastne snad leda za bys tam namontoval zpet ten spatnej dolni konus :)

      0 0
    • MARIN  

      Muze byt otoceny(vzhuru­nohama:) nektery nebo oba venecky lozisek Muze byt dlouhy krk vidlice(mel by byt cca1–2mm pod horni hranu predstavce) Mohl jsi zapomenout namontovat kuzel, ktery pri utahovani hlavovky vymezuje vuli nebo jsi ho namontoval spatne(prohodil poradi dilu:) Jina moznost me nenapada. Vsechno se ale jednou dela poprve a chybama se clovek uci. Kdyz sem to delal poprve taky sem mel stejny problem :)

      0 0
      • Pá-dlista1  

        S tim me napada, ze celkem obvykla chyba je dlouhy sloupek (malo podlozek) a osazeni na zatce hl.slozeni ti dosedne na sloupek. Slozeni dotazeny, v nem vule, ale na prvni pohled to neni poznat, protoze problem je skryt uvnitr predstavce :)

        0 0
        • Žanek  

          Chytrá opička! Ale banánek ti nedám :o))) co jsem mu asi radil v mojem prvním přízpěvku???

          0 0
          • Pá-dlista1  

            Nevim, co? Ja cizi prispevky nectu:) Ja sem chtel predevsim upozornit na to osazeni u vicka. Da se snadno spatne odhadnout jestli tam bude po dotazeni jeste dostatek mista nebo jestli si to sedne.

            0 0
            • Žanek  

              To neděláš dobře… Nečteš, nevíš… Jinak ten problém, pokud má dobře věnečky bude nejspíš přesně v tomhle.

              0 0
        • MARIN  

          Sice sem napsal krk vidlice ale mel jsem na mysli sloupek vidlice :-)

          0 0
      • Palo TT  

        Mna napadla aj dalsia moznost: Pokial venceky lozisk nie su rovnake, mozu byt prehodene medzi sebou.

        0 0
        • jakub  

          mno koukam, ze hlavovy slozeni je docela veda dneska navecir se do toho jeste jednou pustim a zkusim to nak sestelovat dik mooc za rady (i kdybi do budoucna) kdyz to nepujde tak pujdu s pravdou ven a do servidu diiik moc

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.