• fenyklovej

Zdravím, na vidli M.Black jsem strhnul závit v jednom ze dvou otvorů pro přichycení adaptéru na kotoučovku (MPH3). Dá se to nějak převrtat a udělat novej závit? Mám obavu, že o číslo větší šroub (větší otvor) zeslabí stěny návarku. Nemáte s tím někdo zkušenost? Díky

0 0
    • Pá-dlista1  

:-) Nezkousel si neco o tom treba hledat?

0 0
      • fenyklovej  

jasně:) jenom marně dumám nad „klíčovým“ slovem pro serarch :))

0 0
        • Pá-dlista1  

Co treba „závit“ ? Ted me napadlo jestli lidi co maji takovehle problemy jsou vubec schopny pouzivat vyhledavani. Mozna je tady ta moznost uplne zbytecna a hlaska pri zadavani noveho threadu taky. (To nebylo nic osobniho. Jen uvaha.)

0 0
    • kovar  

no na příští sezónu se plánuje veliký přírůstek těchto problémů a z toho pak vyplývajících zkušeností – i u krosových Marzocchi vidlic, tak pokud nechceš hledat v historii, tak dočkej času.

0 0
      • Pá-dlista1  

:-) Si opet u Marzocchi nasrali do bot. Asi se snazi shodit vahu na adapteru :) a zvysit obrat na spodnich nohach :)

0 0
        • khooca  

No já jsem celkem uvítal přechod na post mount. Teda akorát se mi už nechtělo čekat…:))

Je ale fakt, že v tomto má PM velkou nevýhodu..

0 0
    • khooca  

Historie, jinak:

a, může stačit delší šroub, dotahovat s citem b, převrtat na větší závit c, zakitovat, vyřezat závit

Dělaj to cyklo servisech, u štěrby za to chtěl asi pětikilo

0 0
      • fenyklovej  

delší šroub jsem zkoušel, přijde mi, že tam však drží tak na třech závitech; zatím jsem to „vylil“ loctitem (nebo jaxe ta věc jmenuje), ale je to slabý provizorium; díky za radu

0 0
        • Daf  

No a kdyz bude nejhur tak vecka to jistej :)

0 0
          • khooca  

Je to fakt jenom dočasné. Až přestaneš jezdit, nech si to udělat pořádně.

0 0
            • fenyklovej  

Když ten podzim je furt tak pěknej, že je mi líto házet to do servisu už teď..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.