Navářky na nosič u rámu RB CRR

12 nepřečtených
  • sedy.s

    Zdravím!

    Omlouvám se, že zakládám nové téma, ale nikde jsem nenašel, jestli jsou na rámu RB CRR navářky na zadní nosič, či jestli je možné o ně požádat, když si budu rám objednávat. Rád totiž jezdím na vícedenní trasy a tento rám se mi velice zamlouvá a krosnu na zádech opravdu tahat nechci:D.

    Díky za odpovědi.

    0 0
    • kubad  

      nejsou a jestli ti je udělají se zeptej přímo v RB problém to asi nebude, jak to změní cenu nevím, ale termín bude asi dost dlouhý :(

      0 0
    • dancar  

      Nek…l bych rám návařkama na nosič, a použil bych objímky na přichycení nosiče. Dělám to taky tak. Nosič používám 14 dní v roce.

      0 0
    • dancing dog  

      Také bych asi použil ty objímky,kamarád je má dokonce na silničním rámu od Cube a funguje to dobře, ne-li plnohodnotně jako ty návarky…

      0 0
      • sedy.s  

        To je pravda, objímky by bohatě stačily. Vím, že se nosič dá přichitit objímkami nahoře u sedlovky, ale nevím, jak je to se spodkem. Tam se asi objímky dát nedají, že? Nevíte, jestli jsou alespoň dole ty navářky?

        0 0
    • jeffi  

      Kamarád si nechal objímky na nové RB navařit, dělají to za nějaký příplatek, je dobré jim nosič poslat, aby to bylo navařené na míru – vše domluva s nimi.

      Navařené objímky jsou podstatně odolnější, vyplatí se to, je to taky velká výhoda RB, který dokáže takto reagovat.Jinak jsem na slušnějším MTB viděl návarky na nosič jenom na rámech KTM, ostatní na to rezignovali. Pokud člověk provozuje i občasnou cykloturistiku a nechce mít doma dvě kola, moc možností nemá – já si kvůli tomu opečovávám starého Authora.

      0 0
      • Volf  

        Rocky Mountain Blizzard má také navářky na nosič.

        0 0
    • Kentan  

      Ahoj všichni

      Nechci zakládat nové vlákno, tak použiji stávající.

      Nemáte někdo rám o kterém je toto vlákno RB CRR a hlavně s těmi návarky pro nosič. Pokud ano nevystavili by jste zde fotky jak jsou návarky řešené a hlavně jak to na tomto rámu vypadá. Nemohu nikde na WEBu sehnat adekvátní foto a ani v RB mi nepomohli. Prý žádné takové foto nemají. Díky

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.