• Robbie

    Cau bajkeri, zadam Vas o radu. Chci si koupit pro pohodovou jizdu (obcas do lehciho terenu) MTB GT Avalanche 1.0disc (cena cca 19.000Kc) (viz http://www.bikecentrum.cz/). Mate k dobru nejake rady/kritiku/na­zory/zkusenos­ti apod.? Diky.

    0 0
    • Žanek  

      Radu mám jedinou. Pro pohodovou jízdu (občas lehčí terén) si tohle kolo nekupuj. Pokud ti jde o image (GT, kotouče…)tak prosím, ale já bych raději volil lepší vidlici a výbavu za stejnou cenu. A hlavně nižší hmotnost – tohle váží skoro 14 kg!!!Podívej se do starších přízpěvků, nedávno se tady řešilo HT do 20 tis. Najdeš tam dost vhodnějších kandidátů…A obecně, v této cenové kategorii jsou kotouče spíš módní doplněk, než funkční přínos…To je můj názor.

      0 0
    • Jenda  

      hele kup si neco bez kokotoucu s poradnou vidli, a aby to melo oddeleny razeny od brzdovejch pak. Pak kdyz zjistis, ze ti normalni brzdy nestaci tak si dokoupis kotoucovku a jediny co budes musek koupit navic je naba (pokud uz tam nebude rovnou pripravena na kotouc). U tohodle kola budes kupovat funkcni kotouce (sh mechaniky fakt nejsou moc povedeny) a mozna i novou vidli jo a tech 14 kg to uz je fakt celkem dost

      0 0
      • DuckD  

        Co mám tedy vybrat za rozumné vídle? Koukal jsem na netu a líbí se mi docela Marzocchi MX COMP AIR 2005 (7.590,–) http://www.solidosport.cz/detail.asp?… ale moc se v tom nevyznám, chtěl bych radši radu od jaké firmy bych měl vybírat. Ten Rock Shock Judy C 100mm je v cenové relaci asi od 2.000 – do 4.500 … nikde jsem verzi C (jen TT a XC) v ceníkach nemohl nelézt, potřebuji poradit. Díky Fšem co pomohou!

        0 0
    • Lapák  

      Já bych do toho nešel (ačkoliv mám GT rád). Kotouče jsou mechaniky a není mnoho mechanik, který pracují dobře. To už radši dobré véčka. Pokud chceš kolo na pohodu, tak na prvním místě je vidla. Ostatní věci jsou spotřebák, takže když se ti něco nebude líbit, tak to stejně časem vyměníš (protože to stejně odpochoduje do kytek).

      0 0
    • Tommy  

      Za ty prachy snad už horší neexistuje – prostě se nepovedlo a platí se tu jen ta značka.

      0 0
      • RapMan  

        A co GT 0,5, ten uz je lepsi, ne? Ma vubec nekdo zkusenosti s tema vidlama MZ comp a MZ race?

        0 0
        • Robbie  

          Jo, to by mozna slo, ale jak tak koukam na letosni nabidku, tak zatim nevidim zadny model u zadneho vyrobce s „olejovou“ vidli za akceptovatelnou cenu, tj. kolem 25kKc. A koupit neco a nechat si vidlu menit je akorat prodelecny…

          0 0
          • Radouch  

            Take jsem se rozhodoval nedavno, ktere kolo koupit. Nakonec jsem sel do GT 0,5 s véčkama. Myslim, že super kolo za dobrou cenu. Dost mně při výběru pomohly recenze ve velu 12/03 (tady je take zminka o kvalitě vidlice), na WWW.sterba-kola.cz, kde testovali GT 1,0 i GT 0,5 disc.Co jsem cetl recenze na bikeforu, tak si nikdo na tyhle GT nestezoval. Zkus si to ještě přečíst a snad Ti to pomuze při výběru. GT 0,5 plně doporučuji.

            0 0
            • Pá-dlista1  

              No, ale to ma elastomerovou vidlici. Tj. bez tlumeni, tzn. nahov.. .

              0 0
            • Robbie  

              Parada, vcera jsem po skoro tritydennich analyzach a sberu informaci dosel rovnez k 0.5 s V-Avidama. Trochu me hlodaji ty hydry s priplatkem 5kKc, ale tak nejak tusim, ze je nebudu potrebvat, ale cerv je svina a hloda a hloda a hloda. Rozhodne diky za ty linky na testy, uz je druhym okem procitam…

              0 0
              • Radouch  

                Co se tyce vidle zalezi na Tobe, ale ve velu ji dost chvalili. Nemam na ni moc najeto, takze jeste nevim, ale urcite bude lepsi nez RST u GT 1,0, ktere jsi chtel puvodne. Uz jen proto ze ma 100 mm zdvih. Kolecko je to fakt moc pekny a dobry – a proto jsem si je koupil. Co se tyce tech hydr. kotoucovek, tak musim rict, ze i ja jsem se dlouho vahal, ale proste tech 5 tisic uz jsem do toho dat nemohl.

                0 0
                • Pá-dlista1  

                  Jestli se jedna jen o ty kotoucovky (525ky) a naboje zustavaji a je tam oddelene razeni, tak muzes kdykoliv prodat ty Vecka a (kort jestli jsou tam ty Avidy) koupit si je. Urcite te to vyjde na min nez je tech 5 tisic priplatek.

                  0 0
                  • Robbie  

                    Jsou tam Avidy SD5 ale brzdovy packy Deore. Naboje ale myslim nejsou i na kotouc.

                    0 0
                • Robbie  

                  GT AValanche 1.0 2004 ma Rock Shox Judy TT.

                  0 0
                  • Radouch  

                    Jo, omlouvam se, vidla je Rock Shox Judy TT byl to překlep. Naboje na disk asi opravdu nebudou. Jinak s brzdama maš pravdu Deore + Avid. Chtělo by to si ještě přešíst tu recenzi ve velu 12/03, kde testovali jak vidlu, tak GT 0,5 s diskama. Jinak kolo ve stejne vybave od GT 1,0 v roce 2001 stalo okolo 45 000,–. Muzes se mrknout na www.cykloshop.cz – potesi to.

                    0 0
                    • Pá-dlista1  

                      njn. Kde ty casy jsou. Ve Velu ti nestydate napisou, ze elastomerova vidlice vyborne tlumi, obzvlaste v zime. To ze si tisicovku nebo dve priplatis a uz mas opravdouvou olejovku, ktera se s tema elastomerama neda vubec porovnat, ti tam uz nenapisou.

                      0 0
                      • Kalic  

                        tak tak, recenze v cyklictickych platcich nema vubec smysl cist, nejsou to nezaujate nazory.

                        0 0
    • universal  

      tohle kolo si nekupuj, uz ho mam ja 8-))), ale kdybys nahodou ho chtel koupit levnejs, tak porad u hnizdila – http://www.hnizdil-kola.cz/ – je vyprodej lonskych modelu, jinak odbornici v diskusi maji pravdu, vidlici po roce vymenim, na slabsi brzdy jsem si zvyk a to, ze se za tebou otoci uplne kazdej cyklista je taky pravda, zalezi jen tobe co preferujes, ale ja nato svoje blbnuti jsem maximalne spokojenej, na nejaky hltani kilometru nebo zavodeni tohle kolo proste neni…zdraví tentokrat dlouhy http://universal.vmoste.cz

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.