• Dumbo

Kedze som nenasiel nic v hystorii tak sa pitam… ake mate skusenosti stymi brzdami ? budem kupovat zadnu brzdu a niesom si isty aku… no vlastne som tak na 90% rozhodnuty pre Hayes MX-1 HD stoji 3500sk z 200vkovim kotucom a 160kovi stoji o nieco menej neviem presne alebo este nad jednou uvazujem Hayes MX-2 mechanicka 180mm ktoru mate lepsie skusenosti ? PS: viem ze zrovnavat hydro a mechaniku je hriech ale predsa… sa neviem rozhodnut ktoru stychto brzd mam zobrat… jazdim FR/DH nezavodne som hobbyk :-)

0 0
    • Dumbo  

asi sa milim niesu tie HMX1-HD mechanicke ?

0 0
      • JJ  

Oboje sou mechanicky, ne?

0 0
        • Dumbo  

uz som si to uvedomil… takze ktoru ?

0 0
          • Mamutt  

Avid ;)

0 0
            • Dumbo  

avid je draha

0 0
              • MartinXC  

Ale brzdí …

0 0
              • Mamutt  

3500Sk za Hayes, sám píšeš… Hele podívej se někdy na ten banner VLEVO a pak s famfárami napiš Tinkovi, ju? ;)

0 0
                • Dumbo  

mne sa zda ta Hayesa vpohode ja viem ze avid je najlepsia mechanicka diskova brzda no do zadu na zjazdy chcem 180mm kotuc.. a unas v KE stoji AVID mechanika zo 180mm kotucom 4500sk tak to uz radsej doplatim 500sk a mam Hayes HFX-9 HD 203mm to je logicke… no tolko peniazkov nemam ked tak nejaku lacnejsiu hydro od Hayesu o shimane nechcem pocut magury su predrazene no nevravim ze zle a formula podla vsetkeho stoji za hovno…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.