• SirMike

Ahoj, chci se zeptat, jestli jsou k sobě kompatibilní zadní náboj DT Swiss Cerit Disc a zadní kotoučovka Hayes HFX-9 HD „8“. Musí se tam kupovat i nějaký ten adaptér? U toho náboje je napsáno (www.koloshop.cz), že je kompatibilní pro kotoučové brzdy IS2000 a já nevím, jestli na něj jde namontovat tak kotoučovka rovnou nebo s nějakou tou redukcí (adaptérem). Díky moc za odpovědi…

0 0
    • cabbage  

popravde receno nevim jak chces montovat brzdu na naboj, tam se montuje kotouc a ty sou vetsinou kompatibilni(tvuj pripad) s naboji. a adapter potrebovat asi budes protoze na zadni stavbe mas podle me uchyt na is2000 na 160mm kotouc a ta brzda je na postmount a ma navic ma 203mm kotouc.

0 0
      • SirMike  

Jojo, s tim montováním kotoučovky na náboj…to je blbost=překlep :o) Budu to mít na RB Monster HT, tak nevim, jestli je tam ten úchyt na is2000 na 203mm kotouč…Teda adaptér za 690,– se mi ale fakt kupovat nechce!!! :o(

0 0
        • goofy  

klidne jim na koloshop napish, ale jak sem kupoval pred cca 2 mesici predni HFX-9 HD, tak to bylo i s adapterem a naplnene (neni to originalni baleni v krabici, ale montazni baleni, takze je to primo pripravene na namontovani…)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.