• Versus

Mám mechanické diskové brzdy Hayes MX2. Už s nimi jazdími asi 2 mesiace ale zadná brzda vydáva hrozní zvuk. Poradte

0 0
    • Pá-dlista1  

Ode me to nechtej. Me to dela taky :) Nekdy to je ramem, tagze pomuze vymenit, ale u sebe jsem si skoro jistej, ze to je tou brzdou (dokonce spis nastavenim).

0 0
      • Versus  

Aj si myslim, že je to tou brzdou. Myslel som si, že Hayes sú jedny z najlepších brzd. Ale teraz zistujem, že som mal da? prednos? Avid

0 0
        • Pá-dlista1  

Mel. Imho co bys cekal od nejlevnejsiho modelu od znacky za kterou platis, protoze ma renome mezi laiky ?

0 0
          • sraldo lattrinny  

Mám MX1, jsem spokojenej max ale jsem jenom lajk.

0 0
            • Pá-dlista1  

Vzdyts psal, ze HMX-1.

0 0
              • sraldo lattrinny  

Jo to mám a mám za to že MX2 jsou nástupci takže je tak zvorat soudruzi u hejsů nemohli. Možná ty zvuky pramení z nějaké prkotiny, mastné kotouče, mastné desky, špatně vycentrovaná placka, co já vím. Rozhodně bych šmahem nesmetl hejsy do tratoliště odpadu. Někde jsem čet prej dělají brzdy i pro Harley Davidson – což samozřejmě není ikona kvality jen pro info.

0 0
                • Pá-dlista1  

Nastupci HMX-1 jsou MX-1. MX-2 je jeste levnejsi a snad i jeste horsi varianta. Mechanicky bych do odpadu klidne smetl. Jo nechcete je nekdo? Jeste nejsou ani zajety. Necham za dobrou cenu :) vcetne vedeni a pak Tektro Eclipse.

0 0
                • marapara  

Ano, Hayes dělá brzdy pro Harley-Davidson, ale mechanické hayesy nemůžou opravdu konkurovat Avidům. Ty jsou úplně někde jinde. Ne že by nebrzdily vůbec, ale brzdí celkem nic moc. Avidy berzdí daleko líp.

0 0
    • Seppy  

jo me to dela taky, strasny zvuky ale mam ted horsi potize s kotoucema nez ty zvuky:) treba ze moje vecka za 350 brzdily lip…

0 0
    • Martinson  

Mám MX2 půl roku, jsou hrozně citlivý na správný seřízení, výkon přímo úměrný vyladění. Několikrát jsem je proklel, ale teď si sedly a jde to. Systém s jednou pevnou destičkou má svoje omezení, ale je zase příjemně jednoduchej.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.