• camel

Zdar lidi. Tak jsem dal na recenze a poridil MX Compku. Po první cca 50 km vyjizdce vsak jsem zatim docela zklaman…

1. vidle zadrhava…o ply­nulosti chodu nemuze byt rec
    2. pokud je nafoukla natvrdo, zdvih presne 105.Pokud ji vsak uberu, aby trochu chodila, zdvih padne na nejakych 8–9 cm. Nejde o sag, ten je v pohode, ale i kdyz na kole nesedim, tak proste vis nechce…

Nejak bych to moc neresil, ale kamos ma tu samou a i kdyz ji ma jak maslo, zdvih se blizi 11 cm a chodi uplne sametove. Takze mam ji nechat zabehnout nebo neco nekde maznout…? Diky za vsechny rady

0 0
    • vlty  

Máš ji málo zajetou… si myslím.

0 0
    • Luka  

Asi toliko: Mam bombera, pritel taky. Chodi luxusne. Nevic priblizne po 100km se doporucuje v ni nechat vymenit olej. Po vymene oleje moje vidle zmekla, kamaradova 888 zase ztuhla. Doporucuje se i mazat kluzaky silikonovym olejem… Jinak podle myho by tohle co pises delat nemela. Ale nevim, ja tomu vzduchu moc nerozumim, foukam na pramalo a jen na priteluv rozkaz :D

0 0
    • speedy gonzales  

myslim ze tady je urcite neco spatne.. me chodila od zacatku skvele bez zadnych zasahu. abych se priznal neznam nikoho kdo by s ni mel problemy a takove uz vubec ne. olej sem menil az po sezone a nejaky zasadni rozdil jsem nepoznal, i kdyz je fakt ze v jedne noze bylo oleje min a trochu kovoveho bordelu se tam taky naslo. jinak foukam min nez je v manualu..

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • lubos  

Musi se zajet. Chvili to trva.

0 0
    • camel  

díky za rady, necham trochu zajet a uvidim

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.