• pinot

Můžou se u této vidle vyšroubovat čepy na V- brzdy,nebo by se vidlice rozskočila jako u starších modelů?

0 0
    • Viruss  

Určitě můžou, já je tam nemám, ale pravda, mám tam záslepky…ale někde už se to tu řešilo a myslím, že se došlo k tomu, že by to neměl být problém, v nejhorším případě to prostě něčím zaslep…

0 0
      • pinot  

Záslepky mám originál,ale u dřívějších modelů se tam musely šroubovat nějaké šrouby místo čepů.

0 0
        • TinkTink  

no spis – logicky se zamysli, jak by to tomu mohlo uskodit – tadle vidle ma cepy vne vidle a vubec nic nemuze ani drzet…muzes je v pohode videlat a vozit prazdny.

0 0
          • pinot  

Já tu vidli jěště nemám fyzicky,takže to nemůžu prohlídnout.Jen koukám do manuálu a v tom je to nějak takhle divně napsaný.

0 0
            • TinkTink  

Aha :)…no asi takhle bych to pochopil dle manualu – bud tam budes mit cepy nebo ty umele zaslepky – ja bych ti aspon jedno z toho doporucil, protoze ti aspon nezaroste zavit – doporucil bych pripadne i necim kvalitnim maznout – ale at to je naka vazelina, ktera se nevymeje… (uz jsem videl zarostly duralovy zavit…takze jistota je jistota…at to pak muzes jednodusej prodat)

0 0
              • pinot  

Myslím,že až mi jí ve středu kámoš doveze,tak to určitě udělám.

0 0
                • TinkTink  

Hodne stesti – pokud bude fungovat jak pridrena, dej do nic pruziny :)))))

0 0
    •  

Jen počkej, Zající!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.