• TinkTink

Cus, cetl jsem si zas jednou manual…moc casto to teda nedelam…ale kdyz uz…taky jsem se docetl, ze mam kazdych 50 nebo 100 hodin menit olejove tesneni – pocitam ze to jsou stiraky, protoze zadne jine olejove tesneni jsem tam zatim nevidel (nerozebiral jsem to…a stazeny rozpis dilu zatim jeste nemam…ale to neni podstatny…podstatny je, ze se tam cokoli musi takhle menit…)…

Takze – menili by jste to nebo kdo uz modely 2004 vozite aspon 100 jizdnich hodin :-)), menili jste to?

Jinak – casove to odpovida, ze se to ma menit zaroven s olejem…cenu zatim nevim…teprve budu zjistovat :)

0 0
    • TinkTink  

Tak stiraky to nejsou, prave jsem si stahl rozkreslenou vidlu – je to kus pod tim „oil seal“…ale to je fuk…stejne se to ma menit…neni to zbytecne…kazdych 100hodin???

0 0
      • Aiax  

Ja to cetl taky, ale to je pod mou rozlisovaci schopnost. Najeto asi 150 hodin, jedna vymena oleje a nic jineho jsem nemenil, nic odnikud netece. Ale v zime to mozna zkusim vymenit. Uvidime v jakym stavu to bude, az ji rozeberu.

0 0
        • TinkTink  

Ja mam naplanovanou vymenu toho na „nekdy v zime“…zkusim to casem objednat…ale nevidim to nak moc tristne zatim…

0 0
          • Aiax  

Presne, dokud z toho nevytece pullitr oleje tak me to nedojme :) Treba to dali do manualu, aby jsi mel pocit, ze vymenu oleje nezvladnes a dal to do cenove vyhodneho certifikovaneho servisu.

0 0
            • Pekáček  

Nebo krejou sami sebe. Nepíše se náhodou v manuálu, že životnost vidlice může být kratší než její záruční doba?

0 0
              • Air  

hmmm, zajimavy…

ale pokud to nepotece, tak neni prece zadny duvod to menit, ne?

0 0
              • lubos  

Imho je to kryti. Ja jsem na vidlici najezdil behem asi dvou roku kolem 8tisic km a tesneni ani stirace krouzky jsem nemenil. Chodi zatim dobre.

0 0
                • TinkTink  

No ja jsem si nevsim, ze by tam byly v roce 2003…byly? A v roce 2002 tam snad todle nebylo vubec…neupravili to az na tento rok?

0 0
      • Kokrr  

kde jsi stahnul rozkreslenu vidli ?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.