• Darius

Muzete sem nekdo hodit skutecny rozmer tohoto plaste? WTB udava 47/47 a moc se mi nehcce verit… taky bych rad aspon priblizne hmotnost

0 0
    • enjoy  

mohl bych,ale az nekdy jindy.pri dnesni vyjizdce mel az tri palce,mozna vic,cili by to asi nebylo objektivni,protoze jeste nyni nema svuj obvykly rozmer a myt ho dnes nehodlam,dosla moralni sila.

0 0
      • Darius  

naber silu… nikam nespecham… dnes jsem mel v ruce vyse zmineny plast a zdal se takovy jiny – tvrda guma na bocich i vzorku, porovnaval jsem s Schwalbe Racin Ralph (drát)

0 0
        • enjoy  

tak jsem si rekl ze te nebudu trapit a napinat a vytvoril jsem na plasti cisty prouzek pro objektivni mereni. sirka sedi,pres vzorek i nejaky ten jeden dva milimetry vic. vyska tak tech 46–47,ja na nem mam ted 45,ale je uz jety.

0 0
          • Gumicuk  

Hele mrkni na thread o neco nize> Poradte jakej zdvih? 85 nebo 105 a hod mi tam odpoved… Teda pokud jsi to prehledl… Dik

0 0
          • Darius  

jo dik, zda se za WTB nelze (az na to ze 47 neni 2 palce ale aspon ty mm sedi)

0 0
    • Karaya  

Sirka i vyska sedi, je fakt objemnej, hmotnost zhruba 500g ve verzi drat… Zajimalo by mne jestli nekdo vozite verzi Laser DNA.. Stoji to za ten priplatek 200kc?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.