• Extremist

Nemate nekdo po ruce udaj o obvodu kola s plastem WTB Nanoraptor 1.85? Chci jej nastavit v computeru na zitrejsi zavod, ale venku je hnusne, nechce se mi to tam jit merit. Diky!

0 0
    • Schumi  

Když Ti vadí hnusné počasí, tak to ani nebudeš potřebovat. Zítra totiž bude rovněž hnusně, tak předpokládám, že ani nevyjedeš.

0 0
      • Extremist  

Zitra je zavod a ten jedu za kazdeho pocasi. Nejdu ven dnes, kdyz nemusim. Radeji se zeptam :-))

0 0
        • Daf  

Tak to zmer doma ne? Postav na zem metr a popojed kolem vedle nej. Nebo tam nastav 203cm to se urcite od realu moc lisit nebude a casem to zmenis.

0 0
    • Lada1  

ja vetsinou merim na 5 otacek kola (to je delka moji dvoj garaze) ,– nebo staticky kdy po obvodu dam krejcovsky metr

0 0
      • Extremist  

Chlapi vy to moc komplikujete. Myslel jsem, ze ty plaste tady bude nekdo jezdit, tak mi hodi udaj. Jinak v nejhorsim to pujdu zmerit sam. Merim to na ceste pred barakem (ryska – jedna otacka – ryska – zmerim vzdalenost).

0 0
        • Lada1  

je ti jasne, ze obvod kola se muze lisit o centimetry (1 –2 ) v zavislosti na tlaku pneu a jeho zatizeni ? tzn. ze to vede k nepresnosti ca 0.5 – 1% . (Az ti nameri policajti prekroceni rychlosti, tak ti to jako obhajoba moc nepomuze)

0 0
        • zirecek  

Nevím, kdo to tady komplikuje, :-). Sundám kolo, omotám to krejčovským metrem a mám změřeno… Nebo vzorcem, přes změřený poloměr. Nebo kombinace, aby ještě přesnější… .

0 0
          • Extremist  

Tak jsem to zmeril stylem ryska – otocka – ryska (pri zatizeni kola) a vyslo mi 201 cm.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.