FSA XC 300 x Mavic Crossmax Enduro

21 nepřečtených
  • pavel321

Zajímá mě srovnání těhle kol, jako tuhost, obvodová hmotnost (nebo jaxe tomu řiká), kalita nábojů, drátů atd, díky moc;)

0 0
    • Veeteck  

Jestli to chces na XC, tak bych mozna jeste popremyslel o kombinaci DT Onyx, Mavic 717 a DT Revolution. Par kacek ti zbyde a bude to lehci.

0 0
      • enjoy  

ale ebude to mit 24 dratu:-D

0 0
        • cabbage  

24? to tě pěkně ošidili:-P

0 0
        • Veeteck  

Dal jsem to jako priklad, v tyhle cene se da poskladat leccos. Kdyby si chtel vylozene min dratu nez je bezny, tak treba naby Amaerican Classic a rafky DT, klidne v keramice a 28× DT Revolution.

0 0
    • Veeteck  

Kdybych chtel kola na kotouce, urcite by me zaujalo tohle: www.cyklobazar.cz/kontakt.php?…

Jestli to ma fakt 2000km, nevahal bych.

0 0
    • pavel321  

Takže srovnání těhle kol fakt nemá nikdo??

0 0
      • ota  

mám endura druhou sezonu a zatím jsem spokojený.myslím,že na to,co s nimi jezdím,drží dobře,točí se pěkně.loni se mi jednou udělala malá vůle v zadní nábě,snadno spraveno dotažením.občas je třeba promazat ořech.když si vzpomenu,jak jsem bývalá kola pořád centroval…

0 0
    • kesu  

xmax enduro maj 1850gramu a ty FSA maji 1885.Mavik ma trochu problemy s orechem a navic kastar chce za rafek 1800kč a 1200 za vypleteni,u FSA vi buh.Obvodovou hmotnost bych tipoval na stejnou je to tusim oboje ust takze podobne.pocet dratu stejny a jejich prumer taky.Vybiral bych podle toho co se mi libi vic.Jen bych mozna zvazil to co prodava tink,Xmaxy XL disc jety snad 50km za desitku..

0 0
      • TinkTink  

45km…neodolal jsem a vyzkousel je na RAnsomovi v puvodnim osazeni :-D

0 0
        • kesu  

dej fotku,ransom v karbonu je nadhernej bike..

0 0
          • TinkTink  

Mrkni se do bazaru :)…fotku dodam na mail…

0 0
            • kesu  

nj hezky ale spis mi slo o ten ram,teda jestli budes mit todle tak to podle meho aspiruje na best of bikeforum…

0 0
    • Daf  

Kdybych vybiral z techto dvou, tak jednoznacne beru Crossmax. Jsou bezdusove, maji serizovatelnou vuli v nabach coz vyrazne oddali nutnou vymenu lozisek a spolehlivej orech FTS-L.

0 0
    •  

Svitava je řeka řek!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.