• Pavel_bike

    vybral, zakoupil, otestoval, zklamán…tak by se dala shrnout moje snaha o výměnu plášťů..vyžaduju lehký a rychlý plášťě. Dosavadní pláště Rubena V45 winner 1.95 (přední) a IRC Mythos Slick 1.95 dosloužily a tak jsem musel vybrat nové..výběr padnul na WTB Nanoraptor 2.1 kevlar, díky poznatkům a ohlasům zde na BF. Obdržení:na omak měkká směs, čekal jsem dezén mělčí.. Nasazení: bezproblémové, bez montpák. Po nafouknutí „balón“ bez výrazných výstupků.Při sundávání bajku s novýma pláštěma ze stojanu překvapuje subjektivní větší hmotnost kola.. Testování: jízda po silnici byla prozření, ve srovnání s předešlou kombinací posun o dost k horšímu, odvalování ve srovnání větší, „hučení“..spo­lehlivě hází všechny kamínky do rámu.. ani v terénu nepřevyšují dosavadní pláště..na tvrdém podkladu ztrácejí, naopak ve sjezdech na šotolině přední plášť podrží, poznatelné chování plášťů, velice dobře tlumící..bahno hodně vyhazují.. čekal od nich hodně, proto vystřízlivění je těžký. příspěvek vyjadřuje pouze osobní názor uživatele

    0 0
    • kubad  

      Nevím mám je verzi 1,85 Laser DNA a ty na pevném podkladě letí, a na asvaltu taky v pohodě, ta hlučnost u nových ale asi 30–40 km a stratila se asi to chce trochu ojet. V terénu to jde ale jsou to pláště do sucha a pevného podkladu. Foukám na višší tlak 40–45 psi.Váha 395 g. kus Dezén je velmi nízký. Jsem zpokojený.

      0 0
    • Pekáček  

      Nevím jak moc má být tak velká pneu lehká aby tě uspokojila, podle mě jsou vzhledem k velikosti lehké dost a být lehčí, upícháš se do bezvědomí. To že vyhazujou kamínky a bláto je daný dezénem, valivý odpor mi příjde v pohodě. Na předek si ale dávám na maratony něco hrubšího.

      0 0
    • filipes  

      Valivym odporem jsi me prekvapil, prijde mi v pohode. Trochu pozor na to, ze srovnavas 1.9 vyzle s 2.1 balonem. Nejvic mi vadilo necitelne chovani pri prechodu do smyku a v nem – vetsinou ustreleni ustojim, ale tenhle me vzdycky prekvapil. Nicmene to bude asi dost individualni posouzeni.

      0 0
      • Pavel_bike  

        máš pravdu a já dobře vím, že je rozdíl mezi srovnávanými..Nano 2.1 je „balon“ a tím to je. Jinak smyk mi ještě nedopřály, takže chování plášťů v něm nemůžu zatím posoudit..

        0 0
    • pos3k  

      tam prosim taky diky www.bike-forum.cz/…/recenze.htm?…

      0 0
    • Charlie_R  

      Presel jsem na Nanoraptor 2.0 drat z Maxxis Wormdrive. Mozna maji trosku vetsi odpor, ale v terenu o 100% lepsi, s Wormdrive to bylo obcas o hubu

      0 0
      • marapara  

        Pravda, jezdím oba dva pláště. V trochu náročnějším terénu – horší než polňačka, se to s Wormama nedá. S Nanoraptorem je to jiná nemluvě o lepším tlumení. Valivý odpor na silnici je trochu horší, než u Wormů, ale v terénu se nadají rovnat. Ještě o třídu výš je v terénu MutanoRaptor. Ten drží, jak přibitý. Ale valivý odpor stoupá, i když je pořád na přijatelné úrovni, ale je vyšší, než u NanoRaptorů.

        0 0
    • kurýr na bajku  

      Nevim tedy jaxe ti jezdí marathon na slicku, ale opravdu nelze srovnávat tvé bývalé obutí se současnými NANO-RAPTORY. NANO-RAPTOR je měkká směs a nemá hladký běhoun. Myslim tedy, že s těmito vlastnostmi bylo u WTB dosaženo maximum. Adheze je opravdu nebývalá a valivý odpor (vzhledem k tomu, že to není slick a je to 2,1) je minimální.

      0 0
      • kurýr na bajku  

        Je tedy fakt, že se hůř čistí, takže kamínky lítaj do rámu a psí lejna přímo do ůst. Bez blatníku to moc nejde a defekt není vyloučen, ovšem jinak nemaj chybu.

        0 0
        • Verte  

          Prosím o radu, mám WTB Nanoraptor ale pouze 1ks. Co k němu dokoupit a kam co dát? Je to pro ženušku, většinou na hrubej asfalt lesních cest a na suché polní a lesní cesty. Díky za rady.

          0 0
          • Verte  

            prosím o radu…

            0 0
            • Blade  

              dalsi nanoraptor

              0 0
              • civetta  

                8-))) jojojo, nebo pri jinym zadani dopredu exiwolf, ale to je pro ni zbytecny. Ja mam 2 NR, 2 EW a vozim je v paru, nebo takhle. Pokud z nejakyho duvodu nechce/s jeste jeden NR (coz nepochopim), tak bych dal dozadu neco hladsiho, osobne bontrager revolt. Ale bude tady urcite spousta jinejch napadu, zejo, ralphisti? 8-)))

                0 0
          • Lister  

            no záleží co máš za verzi, jestli 2,0 v drátu tak jedině do zadu a dopředu něco pořádnýcho, pokud 2,1 DNA tak bych koupil ještě jeden a jezdil oba stejný :)

            0 0
    • delfyn  

      Pavle mrkni na tohle hlasování jak si nanoraptor vede www.bike-forum.cz/…9/forum.html#… docela zajímavý co? Náskok ralphu mě překvapil dost, ještě víc že s nima nesoupeří pythony:)

      0 0
      • Verte  

        Díky za rady moc se v pláštích nevyznám. Co kombinace se Z-Maxem?

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.