• bajker

Hayes HFX-9 XC Hydraulic Disc Mám problém při jenom těžkém sjezdu 2,5km, velmi prudký a rychlí, který vyžaduje intenzivní brždění,mi v závěru začne hučet přední kotoučovka a dokonce jakoby dělala trhavé pohyby a měl jsme pocit, jako kdyby bylo něco uvolněné v dalších sjezdech bylo vše OK např z Pardusu jmenovaný sjezd je první na Drásalovy z Poschlé na Rusavu, loni se tama nejelo. Mam to nové a zatím jsem tama jel 3× a po třetí to bylo nejhorší. Možná pro to že jsem si zvykl na nové kolo a po 3 jsem jel rychleji takže se to více zahřálo . Nevíte co s tím. Asi nebrzdit!?

0 0
    • Pavlos  

Co treba brzdit prerusovane?:)

0 0
    • Twisp  

jak se chova ta brzda jinak ? ztraci na ucinosti? zkus si vyhledat muj prispevek HFX-9 klesajici ucinek. Tam mozna odpoved najdes! ;)

0 0
    • MartinXC  

Kolik vážíš ? (brzda může být přetížená a rozvibruje se) Zkus jít v tom závěru víc za sedlo a pomoct si zadní brzdou. Ty teorie o maximálním brždění, že se zvedne zadní kolo… – ve dlouhém sjezdu po silném zahřátí nakonec musí pomoct každá brzda, ten předek není samospasitelný. Mě se Avid po dlouhém brždění hlasitě rozkvílí …

0 0
      • bajker  

Vážím 83kg.

0 0
        • MartinXC  

Tak vahou to asi nebude, kdybys měl cent tak bych začal hledat tam. Asi je to sjezd, kde brzdíš na hranici kterou brzda má a souběch dalších technických vlivů se projevuje jak popisuješ. Nechal bych to pár desítek km vyhnívat.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.