Cauky vsichni,

mam takovou otazku. Netusite jak dlouho je zaruka na ram od Treku? Predevcirem jsem jeden zlomil(fotecky ukazu zitra) a chtel bych zkusit to vyreklamovat. Problem je v tom, ze jsem treti majitel kola (koupeno ve WideBiku – Liberec) a je treba to nejak dohledat podle vyrobniho cisla ve velkoskladu.

Diky moc za info…:-))

0 0
    •  

proc nezavolas rovnou do Brettonu?

0 0
    • panaczek  

+vyhledavani, uz se to tu resilo (spec. fuely)

0 0

JJ – uz mlcim…;-)) To jsem cely ja. Misto abych hledal, tak se zeptam.

0 0

Tak alespon zitra prihodim fotecky…;-)

0 0
        • civetta  

Kterej model? Ne nahodou cernej (= 2001), takovej ten svar ty minisedlovy trubky s horni ramovou?

0 0

Tak to je vono…:-((, jeste to zkusim nafotit s vice svetlem… …http://zlome­nina.chlif.cz/

0 0
            • Meesha  

Tam sem ho mel taky! model 2001?

0 0

Ze by nejaka globalni zavadada 90tek? :-(

0 0
                • Pá-dlista1  

:-) Hadej kde se to strihne, kdyz vynechas jeden malej a nepodstatnej(podle Treku:) cep? A modri uz vedi :)))

0 0

No – vo tomhle se tuz taky dosti krvave diskutovalo, ale mas asi pravdu. Vono asi to praskalo postupne. Pak sem sjel schody do vestibulu metra na Dejviky, koupil si listek na metro (chtel sem jet posazavskou stezku), cekam az to prijede, koukam a najednou jsem si toho vsiml. Myslel jsem si, ze se v tu chvili asi poxxru! :-(( Tak jsem vytahl kamose, aby mi delal psychyckou podporu a sel jsem se vozrat do hospody…;-)

0 0
                    • Meesha  

Me tam furt neco praskalo, cely sem to rozebral a vycistil a furt… pak na tom kluci rajtovali v servisu a ejhle! Taky sem byl na mrtvici!

0 0
    • Meesha  

Me taky prasknul a mel sem podobnej problem s prvnim majitelstvim… Uz litam na novym!

0 0
    • Golfy  

Ja som mal merida a na tej sa mi podarilo zlomit ram,teraz mam trek 8500 a v zarucaku je napisane na ram je poskytovana dozivotna zaruka (zaruka sa vstahuje na vyrobne vady ramu a materialu), to je celkom fajn, ale je tam jeden hacik, ze zaruka sa vstahuje len na prveho majitela.

0 0
    •  

Máme rádi zvířata!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.