• trembi

    Zdravim,hledám nějaký výplety na 29er ale jenom do ± 3500 kč.Jde mi o to jestli nevyjde líp nechat si vyplíst něco na zakázku nebo koupit nějaký hotový.

    0 0
    • PatrikL  

      Nejako veľa si toho nenapísal.

      Kotúčové brzdy? RU/pevná os/? tvoja hmotnosť? chceš to používať bez duše? čo jazdíš? …

      0 0
    • kenett  

      Zdravím,

      priživím sa trochu na téme. Tiež mám v úmysle nákup nových kolies na 29er. V prvom rade pevnosť, keďže musia zvládnuť ±120kg a cena cca ±200EUR.

      0 0
      • Jakobo  

        V tvojem případě minimálně 32, spíš 36 drátů, vepředu 15 osa. Bych zkusi zaplést Competition 2/1.8/2, jsou skoro stejně pevné, jak 2 mm. Ráfky nějaké nesubtilní podle rozpočtu, třeba od Mavic.

        Pokud ti nejde o hmotnost, vezmi nezeslabované DT Champion, mosaz niple a ráfky klidně Remerx Gr. Hammer, jsou sice na Včka, ale to je jedno a hlavně to jsou držáky jak prase za pár korun. Hmotnostně nad 2 kg, což při tvé váze až tak vadit nebude a bude tě to stát polovinu uvedeného rozpočtu.

        0 0
        • kenett  

          Pri mojej hmotnosti naozaj nebude záležať kilogram hore-dole. A keď sa zmestím aj do sumy, tak paráda. Srdečná vďaka za radu

          0 0
          • PatrikL  

            neriešil si na mtbiker fóre vidlicu? Ako to dopadlo, máš pevnú os alebo nie?

            Do 200€ by sa v pohode zmestili vhodné kolesá pre teba, len je potrebné upresniť ten predný a prípadne aj zadný náboj :)

            0 0
    • jimac  

      Trochu se tu přiživím, budu prodávat MasterDiscy na nábách od Novatecu s průmyslovými ložisky, a dráty DT Swiss Stainless Black, předek na 15mm osu, zadek na RU. Jsou to záplety od RB, staré 2 měsíce (cca. 500km, mnou ježděné-67kg), budu prodávat z důvodu přechodu na Fulcrumy. Když někdo bude mít zájem ať napíše na mail jirka.mac@gmail.com

      0 0
    • delfyn  

      zapletl bych váhou se dostaneš pod 2kg, já mám kola pod 1800g už si přesně váhu nepamatuju, dráty 2–1,6–2, al niple, Remerx Magic a náboje AC zadní a Maverick přední. Napleteno s Tenziometrem. Pláště vozím do 35PSI a spokojenost mám 85kg a i maratony zládnou OK a to je nešetřím. POkud bude málo, nebo moc napnutý výplet tak to moc nevydrží, na to pozor

      0 0
    • marco  

      Možná budu mimo, ale proč zapletená kola kolem 3,5 tis. korun má to nějaký smysl u kol přes 20 tis. jsou ty kola v tý ceně 3,5 tis. snad i standardem akorát se to honosně nenazývá zapletená kola. Jak jsem měl možnost zjistit vážením jednotlivých kol serie vs. zapletené kolo tak váhový rozdíl byl zanedbatelný. No v jízdních vlastnostech to asi bude jiné.

      0 0
    • hannawald  

      Zalezi, co mas za osy. Bych si nasel neco na cyklobazaru, za tyhle penize asi nej volba, neco velmi malo jezdeneho, napr. Bontrager RL tam byvaj za dobre penize..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.