• dieegoo

Stačí obyčejné montážní a nebo stojí za to dát těch 15 korun za jeden od DT? Kola by byla na kotouce..

0 0
    •  

snad si nemyslis, ze ti ted na to nekdo skoci? :-)

0 0
    • ice  

stoji za to dat za 1 tech 15kc od Sapimu,nejlepsi zkusenosti

0 0
      • Vilém  

Taktez hlas pro Sapim.Jsou pevnejsi a navic cerny DTcka stoji vynou mistniho dovozce za hov..,kdyz z nich pletes kolo,tak mas pekne cerny ruce,jak to pousti:(

0 0
        • vojtechposmourny  

Co má místní dovozce společnýho s tím, že DTčka špinějí?

0 0
          • vojtechposmourny  

Samozřejmě špiní :-)

0 0
            • MARIN  

to ze je na cerno nechava barvit sam ?

0 0
              • vojtechposmourny  

No, to by byla slušná práce.

0 0
              • Vilém  

Presne tak,cerny DT draty si nechavaji cernit nekde u nas v republice a kvalita tohoto cerneni stoji za hov..

0 0
                • vojtechposmourny  

To si děláš pr..l? To jako fakt? Copak DT černý nedělá? Nechápu…

0 0
                  • Vilém  

DT samozrejme cerny draty dela,ale ty koupeny u nas jsou cerneny v CR.Dovozce se tim ani netaji,tzn ze to asi fakt DT vi.Taky jsem se tomu divil,ze si nechaji takhle kazit jmeno:(

0 0
                    • Peslezedirou  

Obědnával jsem černé DT v Boticu a když jsem se kouknul na dráty po zapletení kol tak některé mají černou barvu jako by kouřovou, prostě se maličko ztrácí a přechází do hodně tmavě hnědé :( Našel jsem to u pár drátu, ale zjištění, že je barví v ČR mě docela zklamlo :(((

0 0
                      • vojtechposmourny  

Jojo, tak tu jakoby kouřovou barvu mám taky. Že by tedy práce českého dovozce?

0 0
                      • kovar  

neříká se obědnával ale nával na obědě

0 0
                      • Vilém  

Nevim jestli to takto delaji u vsech typu.U nezten­covanych 2mm dratu to tak je.Kdysi jsem z toho byl taky rozladen a pri patrani jsem zjistil,ze 2–1,5–2mm draty byly original cerneny ze svycar a barvu vubec nepoustely.

0 0
                      • Darkson  

tam jsem zkontroloval svý nový ČERNÝ dráty DT competition a taky našel hnědou…

0 0
                • vojtechposmourny  

A zajímalo by mě, jak by se na tohle v DT tvářili, kdyby to zjistili.

0 0
    • black.horse  

já myslím, že jeden od DT, ten celej výplet nezachrání:-)

0 0
      • bajkr  

přesně tak ja bych tam dal aspon dva :-))

0 0
      • Jogador  

Alůe bratranec třeba ted jezdil na 6 nových, ostatní byli starý, odřený od sukujícího řwetězu, a jezdilo to:)

0 0
    • gobike  

Rozbij prasatko a koukej si priplatit:)

0 0
    • blaska.vita  

Určo se vyplatí připlatit,ale ne vždy to jde poznat.

0 0
      • prodi  

To je takhle vyndaný z krabice?

0 0
      • CZiko  

co to byly za dráty? :-)

0 0
        • blaska.vita  

Ne tohle je po tydnu jezdeni.Stalo se to pri dobrzdovani pred zatackou.A jsou to DT Champion.

0 0
          • McBlacky  

?? cože a byl výplet dost utaženej? Championy jsou 2,0 netenčený ne? brutál

0 0
            • Honzas  

zapomnel rict, ze dobrzdoval klackem do vypletu;-)))

0 0
              • blaska.vita  

Zadny klacek ani kamen to nebyl.Proste nevydrzely tlak brzdy.Stalo se to na travnatem useku trate-nikde ani smitko.

0 0
                • blaska.vita  

A vsimni si ze jsou vsechny na strane kotouce.To by asi klacek nezvlad a je jich presne 11.

0 0
          • CZiko  

tak to jsi mě moc neuklidnil:-) mám je objednané:-)

0 0
          • goofy  

To bylo na tom Javorovem? Sem to myslim kdysi zahlednul na dolekop.com.

0 0
            • blaska.vita  

Jo je to z Javoroveho.Ted uz to drzi dobre.Nespis praskly tak 2–3 a ten zbytek uz to proste neunes.

0 0
    • Jenda  

vzdyt DT nezeslabovany stoji 6 Kc bych o tom vubec nepremyslel

0 0
    • jecnak  

Cerneny hvezdonice mi ted rupou jak na bezicim pasu… Po dvou letech macesskeho zachazeni, ale stejne by myslim nemeli.

Takze ja bych sel radsi treba do tech DT, nebo Sapim atd.

0 0
      • RomanH  

Stribrne SAPIMI 2–1.8–2 mi to zacali delat asi po 13tkm taky (a na V). Ted mam zeslabovane DT s kotouci a zatim (4tkm) bez problemu.

0 0
      • Jogador  

Mě začli stříbrný 2,0 MACH1 taky rupak to dvou letech, vlastně skoro rok a půl…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.