BikeWatch - mel by komplikovat kradeze

12 nepřečtených
  • Mateo

Zdravim vsechny,

uz to tady bylo zminovano (www.bike-forum.cz/…6/forum.html#…), ale osvezeni mozna neuskodi a treba by to nemuselo byt spatne pro podobne pripady (viz FunTomova smutna prihoda www.bike-forum.cz/…3/forum.html#…) a nejen ty:

run.to/alarmy (i zvukova ukazka) etronic.vltava2000­.cz/store/good­sdetail.asp?strGo­odsID=514 www.cyklistikakrnov.com/…teni-kol.htm

Nemam s tim osobni zkusenost, ale podle popisu to vypada dobre…

0 0
    • kurýr na bajku  

Je to samozřejmě nesmysl, ale v tom kempu by to opravdu mohlo najít využití.

0 0
    • mosquito  

tak me napadlo ze by vyrobci mohli delat „lockout“ do hlavovyho slozeni – proste by neslo zatacet :D

0 0
      • HastySnail  

to by asi moc nepomohlo, spis by se mi libilo mit moznost ten bike na dálku odpálit… nějakou lehkou trhavinu uvnitř rámovejch trubek s remote control třeba přes gsm síť :D kolo bych spátky sice nedostal, ale mohl bych mít radost z toho že zloděj bude mít ohořelou prdel nebo třeba poškozenej barák :))

0 0
        • chupas  

tuhle ochranu jsem si uz taky „myslel“. trocha plastiky do ramu. jen to odpalovani by chtelo vymyslet vic nezavysle na baterce.

0 0
        • CZiko  

no já bych asi neměl radost, kdyby mi to při jízdě z ničeho nic bouchlo a utrhlo prdel:-D

0 0
        • pepino  

Zajímavý, že to mi po krádeži taky napadlo:-) Nejdřív jsem teda myslel čip, aby se kolo dalo lokalozovat GPS a pak todle:-)

0 0
        • pz-km  

o tom sem uvazoval u auta, ale co kdyz zazvoni nejaky omyl? :(

0 0
      • Manas  

Ja mam otoceny brzdy a pokud se nekdo snazi ujet tak vetsinou staci dojit pomalu k prvni ostrejsi zatacce a vzit si kolo a pripadne kopnout do leziciho :-)

0 0
    • maxtor  

Já tyhle problémy řeším většinou tak, že oddělám sedlo nebo povolím rychloupínáky. Je to možná blbost, ale někde na koupališti, kde je hodně lidí a případnému zloději nezbývá nic jiného, než na kole odjet, je to celkem dobrá prevence.

0 0
      • Mateo  

Jo,jo, v nejakem starsim Velu byl cely clanek o techhle fintach…cislo si nepamatuji. Nerikam, ze je BikeWatch lek na vsechno, ale konkretne v tom kempu kdyz to pouzijes a jeste navic kolo „zahazes“ napr. dalsimi koly, tak uz je to komplikace myslim dost velka – tedy pokud ten alarm funguje jak popisuji.

0 0
    • rasto  

pokud to neni udelane na bazi pohyboveho cidla, je to do kempu dobra vec…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.