• Bat01

    Zdravim

    Jsem tady novacek,a chtel bych vas pozadat o pomoc…

    Chci vymenit predni vidlici RST Blaze 29ML za jinou…

    na Author Solution 29 2015

    nevim jak vybrat…rozmery atd. je tady nekdo,kdo by mi poradil…?

    tak do 8tis… ale kdyz bude neco lepsiho,a levnejsiho zlobit se nebudu…;-)

    Predem dik…

    0 0
    • Sindy  

      Potrebuhes vidlici 29", s rovnym krkem 1 1/8, a na rychloupinak s nejlépe 100mm zdvihu. http://www.tuning-test.cz/…-rl-r-detail

      0 0
    • scalar  

      Nejdřív popřemýšlej, co s tím kolem chceš dělat do budoucna. Nefunkční vidlice je jasný problém, ale zase tam dávat vidlici za 8 tisíc, která bude několik tříd nad zbytkem kola také nemá cenu. Pokud chceš postupně menit všechno, až nakonec vyměníš i rám a dospěješ s velkou námahou a značnými náklady k novému kolu (buď v klidu, tím si prošel asi skoro každý :-) ), tak investuj do drahé vidlice.

      Pokud chceš jenom vyměnit vidlici, jako největší „trn v patě“, tak tam dej něco za 3 – 4 tisíce, Suntour XCR air nebo Raidon.

      0 0
    • lukasmohapl  

      Z levnych vzduchovek mam zkusenosti s RST Aerial – za ty penize je suprová… Ted mam First a taky supr:)

      0 0
    • Erknold  

      To kolo má opravdu komponenty, že vidlice za 8000 by byla dost přestřelená. A i když koupíš Raidona XC za necelý 4000, tak ti to bude připadat jako kus raketové techniky v porovnání se současnou vidlicí. A bude i lehčí než stávající vidlice. I ten Raidon XC je do pořádný kus lepší, než bude každý zbylý kus toho kola. Více bych do toho opravdu nedával.

      Za to kolo si dal cca 14 000 + 8 000 vidlice a jsi na 22. To už bych případně toto střelil jak je za 8000 a za 20 000 si sehnal od základu jiné kolo.

      0 0
    • hrota  

      Vzhledem ke zbytku kola, kup Raidona, mám ji jako první vzduchovou vidlici, předtím sem jezdil věci jako SR XCR nebo horší a nedá se to srovnat, nebe a dudy. Lepší zatím nepotřebuju, nezávodím ani nic a jsem spokojen :)

      0 0
    • Bat01  

      moc vam vsem dik za reakce a za pomoc.....;-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.