• honzarb

Ahoj, nekde jsem ztratil navod k tomuto compu a ted nevim, jaky cislo mam nastavit pro obvod kola (ten jsem si teda spocital a vyslo mi 1068mm). Mam tam zadat 1068, resp. 1,068 protoze tam je prednastavena desetinna carka? Kdyz jsme ten navod jeste mel a procital, tak tam pro plast 2,1 bylo naky jiny cislo, ktery jsem tam puvodne nastavil a potom na zavodech jsem podle computeru najel o 2km vice nez ostatni, takze asi nebylo spravny… ted jsme to chtel poradne nastudovat a prenastavit, ale navod sakra nemuzu najit… Nema tento computer nekdo, nemuzete mi poradit? Please…

0 0
    • Birg  

taky jí mam a podle návodu jsem to teda nenastavoval! Sundal jsem kolo a změřil vzdálenost kterou mi ujelo na jednu otáčku (2068mm) a tu hodnotu jsem tam zadal (2,068) a měří přesně.

0 0
    • morlo  

Navod najdes na webu www.sigmasport.de vcetne cestiny. BTW. ma tenhle pocitac funkci autostart? Kdyz nekde zastavis treba na 15 minut (tak dlouho, dokud sam neusne, rozbehne se zase sam (zacne merit) bez tvyho zasahu, bez zmacknuti tlacitka? To mi nejvic vadilo (spolu s velikosti recieveru a ztuha jdoucimi tlacitky) na sigme BC 1200 RDS.

0 0
      • rock  

Teď se asi zeptám blbě, ale on je nějaký kompl, který tohle nedělá ???

0 0
        • morlo  

Jsou, treba blackburn delphi (bezdratovej) a cateye microwireless. Ta sigma je moc pekna a kdyby tohle mela, nekupoval bych si cateye.

0 0
          • rock  

Špatně jsem to formuloval, re-autostart měl i můj první kompl za dvě stovky z hypermarketu, má ho i moje aktuální VDO a vůbec nechápu, že by Sigma udělala takový kiks …

0 0
            • morlo  

Ale sigma dela s autostartem, ovsem pouze drataky, bezdratovy nejspis kvuli setreni baterek ne… je zajimavy, ze cateye a blackburn to riskli a pritom s baterkama nemaji problem

0 0
              • TinkTink  

Divny…Mne se moja BC1200 s RDS v pohode autostartovala sama…RCS jsem musel manualne… :)

0 0
                • morlo  

Zajimavy, moje sigma 1200 s RDS se po usnuti musela budit tlacitkem… nemel jsi nejaky dovozovy prototyp? :D

0 0
      • navikin  

Nemá, vůbec nechápu proč to takhle dělají.

0 0
        • JJ  

Rek bych, ze to dost setri baterky, nemusi porad bezet prijimac

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.