• Vilík

Ahojky! Můžete mi pomoct s tímto budíkem?Vím že je to už skoro historickej kousek ale maká pořád bez chyb a závad!Mám ho už víc jak 10 let,vyroben byl tuším 10/1994 a nevím jak ho „oživit“.Odešly v něm baterie a když jsem je vyměnil a nastavil ujetou vzdálenost,ať mačkám co mačkám,pořád ho nemůžu uvést do provozního režimu aby ukazoval rychlost,vzdálenost atd..Nemá někdo náhodou od něj ještě manuál nebo neví kdo by mi poradil z dovozců?Všem velké díky!

0 0
    • saab  

sigmasporty mají zezadu takový gumový tlačítko, který bez špejle nezmáčkneš. V momentě kdy nastavíš ujeté km bys ho měl zmáčknout – mělo by se to opět rozchodit. Pak si tam nastav najeté km za jeden výlet (TRP) a opět zmáčkni ono tlačítko zezadu (musíš ho asi 3 vteřiny držet) – pak si nastav obvod kola v mm a znova zmáčkni tlačítko.. Jestli má 700 hodiny (mám pocit, že je měla), tak je nastavíš tak, že na ně klikneš a opět zmáčkneš ono štelovací tlačítko…

Sám mam taky sigmasporty a jsem spokojenej – nejsem typ člověka, který potřebuje nejnovější výdobytek od nejznámější nejvíc „in“ unačky, takže dokud ta věc spolehlivě a dobře slouží, tak proč ne…

0 0
      • Vilík  

To jsem zkoušel.Ať ho držím jak chci dlouho tak nic!Pravda ale je že jsem sice vyměnil obě baterie ale jedna je Made in Vietnam a ležela dlouho v šuplíku.Druhá je nová Panasonic.Už jsem z toho nešťastnej!Takovou dobu vydržely a teď si člověk nemůže za Boha vzpomenout!

0 0
        • dancing dog  

Taky jsem ho měl, je to držák, ale třeba ho už vážně máš v Pánu… Amen

0 0
          • Vilík  

Zkusím tu baterku Made in Vietnam vyměnit a uvidíme.

0 0
            • Vilík  

Koukal jsem teď přímo na stránky Sigma Sport a tam mají manuály,ale nejstarší pro modely 2000.Je to ale všude stejný.......na­mačkáš a vzadu gumovým tlačítkem ukládáš.

0 0
              • dancing dog  

tak se s tim prostě smiř.Je to spotřebák…

0 0
                • Vilík  

Už je vyřešeno!Koupil jsem novu baterii a stejně to nešlo!Ač jsem mačkal jak jsem mačkal!Už jsem ho chtěl rozebrat nožem a praštit s ním o zem ale nakonec jsem ho nechal.Jel jsem ke kamarádovi pro dráty tak jsem mu ho ukázal a jestli je možný do původních bezdrátových sáněk použít novou Sigmu že stará už nejde.Nevím co měl za „čarovnej“ šroubováček ale on začal fungovat tak jsem ho nechal od něj rovnou nastavit a je to!Doma jsem to zkoušel opětovně a mě to nejde!ZLATEJ KÁMOŠ!!!!

0 0
    • tachmude  

Zkus se mrknou tady www.nakole.cz/…ze/tema.php3?… Dople jsou nějaké pdf od 600 a 800.Možná Ti to pomůže.

0 0
    • acc  

Tuhle sigmu vozim taky:)Asi 10let na silnicce a ted sem ji dal na bika..vypada jako nova a bude slouzit dalsich 10let:) Shanel sem na ni kabelaz a v obchode se na me usmivali a rikali at si koupim novej..nakonec sem sehnal v obchudku na konecnej jednicky tuším (Brno).

0 0
      • Vilík  

Já s ní taky právě neměl nikdy žádný problém,ani při nastavování ale najednou jako kdyby potřebovala „poprosit“.Ještě štěstí že má člověk dobrý a hlavně šikovný kamarády!!!!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.