• frontham

Dobrý den. Nedávno jsem si koupil nové jízdní kolo, jelikož jsem chtěl začít jezdit. Koupil jsem si tachometr Sigma BC 1609 drátový. Po montáži jsem se rozhodl tachometr nastavit a začít jej využívat, ale nic mi pořád neukazuje. Do kolonky WS 1 jsem zadal obvod kola a přes tabulku kola si pro kontrolu našel svůj typ pláště. Vše sedělo v pořádku. V návodu píšou ještě nějaký ODO 1,2. Ale nepíšou co tam zadat. Tak jsem tam napsal údaj z WS. Poradíte mi tedy někdo, jak to mám nastavit? Děkuji moc za ochotu a pomoc.

0 0
    • Georrge  

údaj ODO 1,2 je najetý počet kilometrů na kole 1 a 2 (1609 je pro dvě kola), a slouží k tomu, že když přecházíš na nový tachometr, a na starém máš něco najeté, tak to přepíšeš do nového abys mohl pokračovat v najíždění kilometrů. Vyplněné to ale být nemusí. Tvůj problém bych viděl v příliš velké vzdálenosti magnet/snímač, zkoušel jsi to o sebe šmrdlat ještě když jsi to neměl namontované? Pokud máš snímač dost blízko, tak je možné že máš špatnou základnu (občas se k těmhlě dodává základna, kde ty kontakty můžeš přehazovat a tím pádem to nastavit pro první, nebo druhé kolo, a když je máš nastavené špatně, tak tachometr nedostává informace.)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.