ake sedlo by malo byt vhodne na hemoroidy?
co som cital a teraz dedukujem, tak by malo byt dost tvrde a v strede (na citlivych partiach:) ) preliacene – popripade uplne derave?
ake sedlo by malo byt vhodne na hemoroidy?
co som cital a teraz dedukujem, tak by malo byt dost tvrde a v strede (na citlivych partiach:) ) preliacene – popripade uplne derave?
ted asi nechapu. ty chces takovy sedlo abys z toho mel tento problem? :-)
:)) take vozim prave teraz
asi nějaký s dírou, ne? :)
Jestli chceš hemoroidy tak je spíš lepší sedět na studený zemi. Jinak pokud máš sedavé zaměstnání a sedíš v kanclu nebo za volantem, tak je dostaneš určitě a nemusíš si kvůli jejich zisku kupovat speciální sedlo. Taky pochybuju, že by nějaký výrobce dělal sedlo pro tvorbu hemoroidů. Nevím, ale asi moc lidí by si takové sedlo nekoupilo. Ale proti gustu žádný dišputát.Jen mi to připadá troch jako úchylný požadavek, nezlob se. Je to jako by někdo sháněl brzdové páčky které by ho řezali do prstů.
skevele. zle som sa vyjadril. bud mas drsny humor, alebo sme sa nepochopili. mam hemeroidy z bikovania a chcem sedlo, ktore by bolo pre mna vhodne.
záleží jak máš velkej vřed…
uplne maly(0.5 – 1 cm priemer), teraz prvy krat tento prob mam, tak som z toho trochu mimo.
Alespoň máš dva kámoše navíc- Hema a Roida.
ja mam sedlo Gel Flow od Selle Italia, ale to je uplne jedno, kedze mi bolo doporucene nebikovat chvilu…a moze to byt aj z toho ze silno tlacis ked si na hajzliku ! :)
Heh, klasickej kvalitář..:)
jako vážně? …
Aj cakas na odpoved? ;-)
že se takhle neopřeš do farmaceutických firem a jejich marketingu… taky prodávají „mast na hemeroidy“ :D
A zkoušel jsi ji? :-D
nafukovací sedlo ti momentálně uleví, ale po delší jízdě se ti zapaří řiť, takže nelze doporučit :-(
oprava: ake sedlo by malo byt vhodne pre bikera s hemoroidmi?
radsi nejezdi!! pockej a ono to odezni :-D
se sedlem ti asi nikdo neporadi, to je snad ta nejindividualnejsi soucastka na kole :-)
Co nejtvrdší, v prostřed s podélným vybráním. Hemoroid vyleze a bude pokoj. Ale příčina je ve stravě a životosprávě .
A taky v hygieně. Po každým vysrání si ošplouchni prdel a taky to pomůže. Vím , že to vždycky nejde, ale snaž se. Měl jsem to taky a tohle byla rada od šoféra z povolání. Prý na to trpí každý druhý.Taky prý pomáhá odvar z dubový kůry, ale to jsem už nepotřeboval tak nevim. Ne že ho budeš chlastat . Nalej si ho do lavoru a máchej v tom prdel.
potvrzuji, opravdu asi kazdy druhy rodic z povolani ma hemoroidy… a s pribyvajici kancelarskou praci na pohodlnych kreslech je to uz nejen nemoc ridicu…
ridic… ne rodic, i kdyz :)
zalezi na tom, ako casto rodis
Někteří to asi nechápou. Ti co už je měli, si při vzpomínce na ně nedělají prdel z ****** s hemeroidem. Ty rady o paranoidní hygieně jsou pravdivé. Stejně se to občas může stát, jsou prostě lidi, kteří jsou k tomu náchylnější. Existují prášky na zpevnění cévek nebo čeho a masti, které ten problém za nějakou dobu vyřeší (dny). U sedla jde i o pozici (předozadní) a sklon sedla. Poradit dle tvaru je obtížné, kupovat všechno nejde, takže nejlíp vyzkoušet u kamaráda na vyjíždce. Já mám dobrý pocit ze sedla BBB Anatomic Race nebo Anatomic Lite (jedno jezdím, ale nevím které).
Sedlom to nevyriesis. Chod do lekarne a nehanbi sa.
změna sedla sama o sobě nepomůže. Změň stravu (vláknina méně koření a alkoholu) a zajdi za doktorem.
Sedlo Primo hemorhoid ma dost priznacny nazev, ale jestli pomaha netusim ;o)
tak jak píšou ostatní: sedlo tvrdší, případně s nějakou prohlubní, ale to je ind. Spíš bych doporučil (pokud už to takhle neléčíš) čípky FAKTU, dostaneš je za pár kaček v lékarně bez předpisu a kamarád lékař-biker si je nemůže vynachválit. Jo a menší pauza od kola není na škodu …bohužel tak
Sedlo nic nevyřeší. Přavděpodobně máš zanícený, vyhřezlý hemoroid.Doporučil bych navštívit proktologickou ambulanci, koupele v dubové kůře, masti typu Faktu, Mastu, Proktoglyvenol, léky Detralex 3×2 tbl.Do sklidnění nejezdit, sedlo nic nevyřeší.
Hemeroidy jsou svinstvo, pro cyklisty bohužel taky dost velký problém. Já mám vyzkoušený Hemostop gel a tabletky. Nejsou to žádné čípky, to bych nedal a gel neštípe, ale příjemně chladí. Žena mě taky naučila cvičit nějaké cviky na pánev, které mi pomáhají. Od té doby co to beru a cvičím nemám problém.
Promin,není lepší se jich nechat zbavit a dát si chvíli pauzu od kola a pak dál neřešit tento problém?
Špatně položená otázka – nikoli sedlo na hemeroidy, ale jak se jich rychle, efektivně a bezbolestně zbavit:-). Na běžné stačí Faktu, s horšími bych šla k lékaři a nechala odstranit, je to efektivnější a levnější než řešit sedlo…
Nešel bych na operaci už ani za zlaté prase!!! Jednou jsem se k tomu nechal ukecat a to bylo bolesti! Beru si svůj Hemostop a jsem šťastný člověk bez toho, aby se mi někdo musel hrabat v oněch místech.