• delfyn

    nějak mi přijde že by tady mohlo být víc recenzí, už jen když si prohlídnu vaše biky je tam takovejch součástek, který nikdo nerecenzoval, hurá do toho

    0 0
    • dzabo  

      nedokazal som pochopit ako mohol niekto kliknut na nejaku odpoved a pritom si chcel len pozriet ako kdo hlasoval, sice som to nepochopil ani teraz ale stalo sa to aj mne :-)

      0 0
    • Lister  

      tohle už tu bylo tolikrát, ale nějak na to lidi neslyší. Jinak souhlasím s tebou, poslední jsem psal někdy minulý týden :o)

      0 0
    • Lister  

      tak si mě inspiroval a napsal jsem další, jen nevím jestli bude užitečná, páč je to na MULE 05, který už se asi nebude dát moc sehnat :o)

      0 0
    • GTman  

      Proč by se to mělo recenzovat tady, když máš nahoře frame „RECENZE“. Tady si každej zrecenzuje něco, ale až tu bude 300 vstupů, tak už nikdo nic nenajde.

      0 0
    • TheIF  

      Jenže když si někdo koupí např nový komponent který je o několik řád lepší než ten stávající tak sním bude unešen i když to nemusí být žádná sláva. A pokud nejsi nějaký profík a neměníš komponenty každý měsíc tak nemáš ani sčím porovnávat – jedním svezení na kole kamarada toho moc nepoznáš.

      0 0
      • Martyss  

        Zase je otázka, jestli jsi schopen za měsíc posoudit komponentu ze všech úhlů…:-/

        0 0
        • zirecek  

          Proto je v recenzích udáván čas a každý rozumný pisatel se zmíní, že to nejezdí dlouho – jak dlouho.

          0 0
      • Lister  

        a proč potom existuje tohle forum??????

        Jinak komponenty většínou rezenzuji aspoň po 3 měsících, standartně po půl roce a to už se dá dost poznat – imho teď jsem v ruce držel rodla + představec od North a stačilo mi 30 s abych věděl, že je nechci – bylo to děsně měkký a to poznáš hned a nemusíš být na to profík :o)

        0 0
      • milan1  

        Na jednu stranu máš pravdu ale na druhou stranu to tady vypadá asi takhle. Tady jsou bohužel začátečníci ohromování spoustou zkušeností borců, kteří už jezdili kdeco. Oni ale neradí a taky v recenzích je nenajdete, oni se jenom předvádějí. Snaha těm začátečníkům pomoci, to prostě nečekejte. Předvést nadřazenost to ano. Má to tenhle výsledek, začátečník se bojí cokoliv napsat z odpovědí na své otázky se taky mnoho nedozví, protože odpověď na konkrétní dotaz taky většinou nikoho z „odborníků“ moc nezajímá. Naučí se může pouze jediné, silný slovník, po čase se zařadí po bok těch „zkušených“ a po chvíli je tu nový odborník. Aby se ale naučili něco skutečně praktického to teda ne. Snažím se o něco jiného a to sjednotit hodnocení ( samozřejmě odpružení) do něčeho konkrétnějšího, co dokáže mít vypovídající hodnotu a kde se sám začátečník zařadí se svými zkušenostmi kam patří, a dokáže i rozeznávat zkušenosti ostatních. To, že jsou zkušenosti mnohých středně pokročilých přeceňovány je záležitost, která by šla velmi dobře odhalit. Myslím, že už se to i krásně povedlo. stačila na to trocha aktivity i zde zůčastněných nicků.

        0 0
    • senožrout  

      Tak, tak. několikrát jsem měl svrbění…, založit takový theard. Sám se mohu také polepšit. Ale těch recenzí je tu fakt málo a místo toho zakládáme stále dokola nové therdy na témata, zvící se evergreeeny. Já myslím, že je tu spousta lidí, kteří mají s čím porovnávat. Nakonec, i člověk, který nemá takové možnosti můža napsat své zkušenosti a pocity z provozu. I to je cenné a pro řadu jiných užitečný kamínek do mozaiky svých představ, základu pro valastní rozhodování a volbu. TEDY, PIŠME RECENZE!!! Osobně, cením si všech vašich věcných a konstruktivních názorů!

      0 0
    • Petr 1  

      Recenze jsou fajn,ale jakou mají vypovídací hodnotu když se většinou jedná o kola či komponenty které se už v krámě nedají sehnat.Ono hodnocení konponentu silně závisí na jeho užívání např.řetěz který mi vydrží cca 3500km při pohodovém ježdění nevydrží při vašem sdělení ani tři závody.Myslím,že každý by měl uvážit na co bude a jak bude kolo využívat. Já jsem měl jako první marketové kolo,pojem údržba mi byl cizí,ročně tak 300km,ale jen jsem to vzal vážně tak si kleklo.Je hloupost vyhazovat peníze za přibližovadlo s myšlenkou rychlého nákupu rohlíků.Recenze v minulém foru mě celkem braly,teď se řídím už jenom kapsou.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.