• fidolík

    GT avalanche 2.0 2006 Dokázal by mi někdo udělat recenzi na bike GT avalanche 2.0 ? Kamarádi říkají že jsem si koupil pěknou sračku. Tak nevím, myslím že v cenové relaci do 13 000,– jde o hodně dobrý kolo. Děkuju.

    0 0
    • orca  

      Ulehči nám to a dej link ať to nemusíme hledat .

      A jinak buď v klidu každej nějak začínal…

      0 0
    • dieegoo  

      Na reci kamosu se vyprdni a jezdi. Jinak teda driv bych schanel recenze a pak kolo, obracene mi to prijde trosku bezpredmetny :)

      0 0
    • enjoy  

      co maj kamaradi?treba ti muzu pomoct s recenzemi na jejich kola,to by ti taky mohlo trochu pomoct:-)

      ps:k tematu.. kolo za 13 bych tak mozna nenazval,ale v zasade bohuzel souhlasim.

      0 0
      • fidolík  

        No, většinou mají Authory PROXY, Kinetic, atd.

        0 0
        • enjoy  

          jo takze oni ti zavidi ze mas lepsi kolo??:-))))) no nic:-),timto bych debatu o lepsim/horsim kole uzavrel:-)) ps:moje recenze:je to levny,ale docela pekny.a na takovych kolech jsem uz videl davat maly kluky neskutecny pekla.

          0 0
          • rarášek1  

            V kadetech lítá nějaký hošík na Authoru s Acerou a RST a poráží borečky na kole za 50 litrů. Kupodivu se mu nesukuje ani řetěz. Co se týká toho GT, já bych ho bral, protože za ty peníze je víc než slušné.

            0 0
            • Martyss  

              Osazení mi přijde stejné jako ostatní kola s v téhle cenové katagorii..:-/

              0 0
    • panaczek  

      nic si z teho nedelaj, suhaju! zacinal sem na avalanche 1 a moc rad na to kolo vzpominam. kolo si nech, zmen kamose.

      0 0
      • fidolík  

        No konečně mě někdo potěšil, něco takovýho si myslím taky. Samej Author, a hovno z toho,řazení mají Alivka, a dělaj machry.Já mám Deore. Stejně si myslím že značka kola,reprezentuje jen rám. Ostatní záleží na komponentech, který jsou stejně z Číny, tak co.

        0 0
        • goofy  

          No, tak zrovna ja bych mozna volil radeji Alivko, nez Deore, ale to je celkem jedno… Tohle vubec nereste, a rekni kamosum, at nepindaji blbosti a zacnou jezdit ;o)

          0 0
          • enjoy  

            ale ty bys volil alivio protoze neco lepsiho je ti uplne zbytecny,ne? a taky proto,ze to rikaj zdejsi modly:-))

            0 0
            • goofy  

              Ne. Dle mych zkusenosti… Mati, fotrik, kamosi, atd maji Deore, a nevidim v tom zadny prinos. Vydrz retezu asi polovicni, seridit to, je umeni hodne hodinare, a vyhoda jemnejsiho odstupnovani je mi celkem ukradena… Jinak na moje jezdeni je osmicka stejne lepsi…

              0 0
              • kurýr na bajku  

                To ji jistá věc ! Alivko a Sram 5ka sou nejlepčí, ale to už sme probrali v jiným threadu, že ?

                0 0
    • Andrysska  

      Kašli na kámoše- jen ti závidí. Ale pokud mají opravdu Authory, jsi na tom daleko, daleko líp !!!! Asi mám averzi vůči těmto kolům :-)

      0 0
    • MartinX  

      Udělal jsi moc dobře, že jsi GT avalanche 2.0 koupil a nenech se nikým ovlivňovat! :) Koupil si jsem ho v prosinci jako zimáka na trenažér a najel jsem na něm skoro už 3kkm a za ty prachy nemá chybu! Stačí přehodit pláště podle toho, kde jezdíš a huráá ven! Já jsem koupil ještě výhodněji starší model (04) a zatím jen změna špalků, pedály, páčky alivko za sram attack a avid brzdovky – není zase tak nutné… až budou prachy, dá se vylepšovat. Na okraj: Na letošním Krály jsem ho vzal raději místo „jedničky“ a držel se skoro 10× dražších biků, navíc bez ztráty květinky!

      0 0
    • GTman  

      Máš dobrý kámoše, od takových raději rychle pryč, protože Ti jednou pomluví manželku, pak auto a nakonec řeknou, že ten barák co sis postavil je pěkně hnusnej. Hele, já měl spoustu kol včetně Authora (už bych ho nechtěl) a skončil jsem u GT. Je tu super bike, pěkně tuhej rám. Komponenty můžeš proházet vždycky. Hlavní je rám a ten má GT opravdu výbornej. Prostě a jednoduše: Kamarádi s Autorama Ti závidí, že sis koupil lepší kolo. O ceně kola to vůbec není. Hlavní je abys měl radost z jízdy a kamarádi by ti to pomluvili i kdybys koupil GT Zaskar Team za sto litrů. To moje GT se mnou prošlo pěkných pár maratonů a nikdy mě nenechalo ve štychu. Prostě, koupil sis dobrý kolo tak můžeš dračit. PS: Rozmysli si s kým kamarádíš. Se mnou jezdí na švihy i kluci, kteří jezdí opravdu třídu a maj kola pro mě astronomicých cen (GT, Spešl a Trek). Nikdy mi nikdo ale neřekl, že mám shit, protože bylo levnější jak ty jejich. A to jsou lidé, ketří kolům opravdu rozumí a bikování je jejich kůň č.1.

      0 0
    • Vrci  

      Dej šlapačku do dolní úvrati stoupni si vedle kola a šlápni na ni. Celé kolo se prohne do druhé strany. Pak to samé udělej s jejich koly. Pokud je budeš chtít hodně vytočit nafoukej gumy na maximum. Pak jim můžeš říct něco o tom, že si mohly koupit plastový kračky a udělali by lépe. Podle vyjadřování jsou to amatéři a tenhle jednoduchej fígl neprokouknou.

      0 0
    • chupas  

      koupil si dobrej ram. ram, kterej ma osobnost. neda se jentak zamenit, hnedka se pozna, ze mas gt. zbytek stejne budes behem provozu menit. ja menil. a kamosi. sou divny. ja bych tohle nikdy nerekl. bez se radsi pomazlit s kolem nekam na kopec.

      0 0
    • game_over  

      já sice GT nemám ale měl jsem možnost několikrát vyzkoušet otcovo avalanche 2.0 a musím říct že je to naprosto úžasný kolo – krásně hravý, rám je dostatečně tuhej prostě radost jezdit a jak už tady říkali kolegové přede mnou určitě ti ho jenom závidí

      0 0
    • luke777  

      jezdis na nem ty ci kamaradi? podivej se na me kolo na cem jezdim, casem stejne vymenis komponenty za kvalitnejsi pokud budes poradne jezdit, nezalezi az tak na cem jezdis ale ze jezdis pro radost ne?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.