• nell952

Ahoj Chtěla bych si koupit cross kolo – Kellys Omega. Poradíte mi někdo, zda jsem si vybrala dobře nebo ne? Za týden najezdím kolem 100 km, jezdím většinou asfaltovky. Měřím 164, vážím 56. Díky

0 0
    • deyv  

Nevím co od toho kola očekáváš, ale u kol Kellys je skloubena dobrá cena za celkem slušnou výbavu. Sám sedlám Kellyse i když MTB , ale jsem s ním velmi spokojen.

0 0
      • nell952  

a vysvětli mi tzv. po lopatě co je to přesně MTB

0 0
        • maxtor  

MTB znamená Mountain bike, tedy horské kolo. což je kolo, které je primárně určeno do terénu, ale poradí si skoro s jakýmkoliv povrchem. Na klasických cestách se ale na něm nadřeš o něco více než na kole trekingovém nebo crossovém. Proto si musíš nejdřív rozmyslet, na co vlastně kolo potřebuješ, než vyrazíš do obchodu.

0 0
        • rasto  

pokud nejezdis v tezkem terenu (MTB, mountain biking), bude Ti MTB kolo predimenzovane. pokud jezdis po polnich stezkach, sotolinach, staci Ti trekingove/ crossove kolo. MTB:

• siroke plaste
          • silnejsi, odolnejsi ram

trek/ cross:

• uzsi plaste, vetsi kola (na 1 slapnuti ujedes vic metru)
          • slabsi, lehci? ram
          0 0
        • deyv  

a než jsem se k tomu dostal, stihli to za mne kolegové. Tak už víš co je MTB a Cross :o))

0 0
    • Andrysska  

No, nevím, ale mě se to kolo nelíbí. Radši bych poradila značku Maxbike.

0 0
      • deyv  

já bych taky radeji MTB. Cross není to pravé, jedině MTB mě dokáže uspokojit

0 0
        • kubad  

Na MTB si hodně zablbnu, ale uspokojit mě nedokáže :-(

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.