• mirekw

Co říkáte novým čtyřčepům od kellys 2005 viz the.mtbiker.sk/in­dex.php?modul=clan­ky&id=1100127437? Wandal se mi zdá slušný až na tu barvu.

0 0
    • enjoy  

neni to tak spatny a dokonce ani ten design neni tak strasnej.ale ta vaha.fuj!mit obyc fula a jeste takhle tezkyho.no asi bych prestal jezdit.

0 0
    • Jenda  

no az na to ze to neni 4 cep tak celkem prumer, to uz se mi skoro vic libi ten arthur.

0 0
      • hanz  

hmm…příště musim číst líp a rychlejc :-)))

0 0
    • hanz  

Až na to že to není čtyřčep, ale přepákovanej jednočep, popř. jak někteří tvrdí čtyřramený závěs. Dráha zadního kola jde po kružnici=jednočep.

0 0
      • mirekw  

Nojo na staré kolena už nechytám nové výrazivo .To favority neměly!

0 0
      • Vilém  

Jo to mas pravdu.Koukal jsem na to a zda se mi,ze ram je to totez co kamosova Kona, myslim Kikapu, akorat ta je model 02. Sice funguje,pruzi, ale jinak nic moc,tako konstrukce me neoslovila.Nevim vsak kolik to bude stat, pri dobre cene ,by to mohl byt pro spoustu lidi dobrej kauf.

0 0
    • Homer  

Myslim, ze mnohem lepsi pokud jde o kategorii XC zdvihu 8–10 cm je letosni adrenaline 2000, ktery se ve vyprodeji da koupit tesne nad 20000 (za cely kolo). Je to ctyrcep (aspon douuuufaaam) a ten ram uziva treba Ravo na XC Marathon. Je treba hodne podobny Giantu NRS. A i v designu se samozrejme plne „vyrovna“ tem Kellysum :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz