Doporučení: Kellys Glock 2012 nebo Kellys Magnus 2012

12 nepřečtených
  • xele

Mám možnost zakoupit kolo Kellys Glock 2012 nebo Kellys Magnus 2012 oboje za ± stejnou cenu t.j. 20 000,– Kč. Které z těchto dvou kol by jste mi doporučili? Vzhledově se mi více líbí Magnus ale zajímá mě i to, které z těchto dvou kol má lepší komponenty. Uvítám názor každého, kdo má s těmito koly nějaké zkušenosti. Díky.

http://jizdni-kola.heureka.cz/…specifikace/

http://jizdni-kola.heureka.cz/…specifikace/

Ještě mimo soutěž bych se chtěl zeptat jaký typ kola by jste mi doporučili od firmy SCOTT. Mělo by se jednat o MTB s 29 kolama a cenou kolem 20 000,– Kč.

0 0
    • Azmir  

Tak lépe vybavený je Glock, takže bych bral jeho. A od firmy scott za 20 tis. nic slušného nečekej a už vůbec ne v 29.

0 0
      • xele  

Díky za první radu. Je opravdu ve vybavení takový znatelný rozdíl? Ptám se proto, že ta barevná kombinace na Glocku se mi opravdu moc nelíbí. Když ty dva modely porovnávám tak se mi zdá, že Glock má „akorát“ jiný kliky + přesmykač + brzdy. Ještě co se týká těch brzd, tak by mě zajímalo co je lepší jestli Hayes stroker ryde nebo KLS Helix 3 nebo KLS Helix 7.

0 0
        • Azmir  

Chápu, že kolo se musí hlavně líbit, ale mi oba přijdou ± stejně hezcí nebo škaredí, jak kdo chce, v těch klikách je ten rozdíl celkem znatelný, hlavně v ose a hmotnosti, když bych to vyčislil cenově tak jenom v klikách je rozdíl asi 2000, jinak ty brzdy KLS co jsem zkoušel, tak nejsou špatné, ovšem jak to je třeba s poruchovostí, to ti neřeknu.

0 0
    • Nerez  

Za mě taky Glocka.

Výbava dobrá a hlavně ta barevná kombinace černá-bílá-světle modrá je super. Ale to je samozřejmě subjektivní záležitost

0 0
    • Ruda  

Za mne tez Glock.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • devet  

Glock. To je jisté.

0 0
    • xele  

Chtěl bych vám všem ještě jednou poděkovat za Vaše doporučení, díky kterému jsem se nakonec rozhodl pro kolo Glock. Snad budu spokojený a nebudu litovat. Cenu za nové kolo se mi nakonec podařilo ještě „stáhnout“ na 18 900,– Kč tak doufám že i poměr cena/výkon se tím mírně vylepšil :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.